FOTBAL: Messi nu va juca în prima etapă din Primera Division

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Messi nu va juca în prima etapă din Primera Division
FOTBAL: Messi nu va juca în prima etapă din Primera Division

Atacantul argentinian Lionel Messi nu va evolua pentru FC Barcelona în primul meci din noua ediţie a campionatului de fotbal al Spaniei, programat pe 31 august, primind permisiunea clubului catalan de a se deplasa în Argentina, în vederea meciului pe care reprezentativa ţării sale în va disputa cu Brazilia, în preliminariile CM 2010.

"Supercupa Europei (împotriva ucrainenilor de la Şahtior Doneţk) se va disputa vineri, 28 august, iar meciul de campionat va avea loc luni, 31 august, aşa că am considerat corect să-i permit să plece pentru a răspunde convocării la echipa naţională", a precizat antrenorul lui FC Barcelona, Pep Guardiola, pe site-ul oficial al clubului catalan.

FC Barcelona, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, şi Şahtior Doneţk, câştigătoarea Cupei UEFA, se vor întâlni pe 28 august, la Monte Carlo, spaniolii urmând să joace din nou, după două zile, pe Camp Nou, împotriva formaţiei Sporting Gijon, în prima etapă din Primera Division.

Pe Messi îl aşteaptă, în schimb, un meci extrem de dificil în preliminariile Cupei Mondiale 2010, Argentina urmând să întâlnească, pe 5 septembrie, puternica selecţionată a Braziliei. Argentinianul, care a acuzat unele probleme la piciorul stâng, nu a fost convocat pentru partida din Supercupa Spaniei, pe care FC Barcelona va disputa în această seară (duminică) împotriva formaţiei Athletic Bilbao.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite