Presing: Diversiunea de doi lei a Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presing: Diversiunea  de doi lei  a Unirii
Presing: Diversiunea de doi lei a Unirii

Dan Petrescu, antrenorul momentului din Liga 1, are, pe lângă multe puncte pozitive, și momente de rătăcire.

„Nu mă prezint la meciul cu FC Brașov fiindcă nu avem timp suficient să ne odihnim“, urla fostul internaţional după 1-1 în Ghencea, cu Glasgow Rangers, la conferinţa de presă. Nu mai erau de vină acum arbitrii, ci cei de la LPF sau FRF. Jucătorii ialomiţeni, spunea „Bursucul“, nu ar avea răgazul de timp să pregătească următorul meci de miercuri seara până sâmbătă seara.

Iată că în tribune, fiind suspendat, a apărut Dan Petrescu. Nu a mai zis nimic, a scos un 0-0, dar vorbele au rămas în urmă. Spectacol sau diversiune? Mai degrabă ultima variantă. Josep Guardiola, vestitul antrenor de la Barca, credeţi că a ameninţat că nu se prezintă la partida cu Mallorca, câștigată cu 4-2? Sau aveţi senzaţia că Arsene Wenger a dat de pământ cu șefii din Premier League pentru că i-au programat confruntarea de campionat cu Wolverhampton în deplasare, scor 4-1 pentru tunari, tot sâmbătă? Atenţie, atât FC Barcelona, cât și Arsenal au jucat la aceeași oră miercuri seară cu Unirea Urziceni și ceva mai devreme decât Unirea sâmbătă.

De odihnit, ce să mai zicem? Frank Lampard, Kaka ori Wayne Rooney joacă în jur de 75 de meciuri pe sezon, aproximativ dublu faţă de vedeta Onofraș. Dacă în Liga 1 ne săturăm de câte ori vinde George Copos Rapidul, de câte ori dă afară Gigi Becali antrenorul, la câte alte 20 de milioane de euro evaluează Mitică Dragomir un jucător din întrecerea internă, trebuie să brevetăm un nou stereotip: de câte ori e nemulţumit fără motiv antrenorul Unirii Urziceni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite