FOTBAL: Finala Cupei României, deschisă de Distinto

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupa Distinto va cânta, sâmbătă, imnul României pe stadionul "Municipal Tudor Vladimirescu" din Târgu Jiu, înaintea Finalei Cupei României la fotbal, care se va disputa între CFR Cluj şi Poli Timişoara, informează Music Management.

"A devenit o obişnuinţă ca trupa Distinto să concerteze la cele mai selecte evenimente şi gale sportive din România. Singura trupă pop-opera din ţară, a cântat la Gala Sportului Românesc 2008, Gala de Premiere a Lotului Olimpic Român şi la Campionatul European de Haltere 2009", precizează organizatorii.

Trupa Distinto a fost înfiinţată în 2005. Genul abordat, pop-opera, este unul relativ nou pe piaţa internaţională, printre starurile internţionale care l-au abordat numărându-se Alessandro Saffina sau Andrea Bocelli.

Numele formaţiei vine din limba italiană, având dublă semnificaţie, însemnând distinct sau distins şi defineşte noul gen pe care formaţia îl abordează.

Repertoriul trupei conţine piese proprii, dar şi coveruri. În iulie 2008, Distinto a fost invitată să cânte în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj-Napoca şi Iaşi.

Sursa: Agerpres

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite