Dispariţia nord-coreenilor, o "greşeală umană"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei patru fotbalişti nor-coreeni care au absentat de la meciul cu Brazilia au apărut la unul dintre antrenamentele selecţionatei asiatice.

Chol-Hyok, Kim Myong-Won, Kim Kyong-Il si Pak Sung-Hyok au dispărut înaintea meciului cu Brazilia, ei nefiind nici pe banca tehnică nici în tribună la meciul cu sud-americanii. Deşi pe banca tehnică au dreptul să ia loc 12 rezerve, nord-coreenii au avut doar 8 la partida cu "Selecao".

Imediat au apărut zvonuri conform cărora jucătorii au fugit din cantonament în încercarea de scăpa de regmiul comunist sever de acasă.

Reprezentantul FIFA Gordon Watson a declarat că nu a fost vorba despre vreo încercare de evadare.

"M-am întâlnit cu delegaţia Coreei de Nord şi mi s-a spus că toţi jucătorii sunt cu echipa. Totul s-a întâmplat din cauza unei traduceri greşite. Nu e nicio problemă, a fost o simplă eroare umană", a precizat Watson.

Chiar şi aşa este greu de explicat de ce nici oficialii delegaţiei nord-coreene şi nici selecţionerul Kim Hong-Hun nu au dorit să dea amănunte despre absenţa celor patru, fiind confuzi şi chiar recalcitranţi când au fost întrebaţi despre acest subiect.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite