FOTBAL: Condescu i-a pârât pe Sandu şi pe Dragomir la Disciplină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Condescu i-a pârât pe Sandu şi pe Dragomir la Disciplină
FOTBAL: Condescu i-a pârât pe Sandu şi pe Dragomir la Disciplină

Conflictul dintre preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, pe de o pafrte, şi Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, pe da alta, continuă.

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a sesizat astăzi Comisia de Disciplină din cadrul LPF cu privire la declaraţiile făcute de cei doi preşedinţi ai federaţiei şi ligii profesioniste în mass-media. „Am sesizat Comisia de Disciplină cu privire la declaraţiile făcute de Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir zilele trecute în mass-media şi aştept cu interes verdictul comisiei şi mai ales data la care se va judeca având în vedere că atunci când Liga a sesizat comisia în cazul meu s-a judecat memoriul respectiv la doar 48 de ore. Acum rămâne să vedem cât de imparţiali sunt membrii acestei comisii", a declarat Condescu.

Mircea Sandu a declarat în ziarul "Adevărul" despre Condescu: “Văd că acest domn susţine că pune miniştri, că îl sprijină pe preşedintele ţării şi, mai nou, schimbă şeful federaţiei. Dar cine e acest Condescu? Un terchea-berchea! E incredibil ce au ajuns sindicaliştii în această ţară. Sunt mulţi oameni în fotbalul nostru care s-au îmbogăţit de pe urma acestui sport, dar n-au ce căuta în fotbal”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite