Dinamovistul Tamaş protestează în stilul lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul lui Dinamo a răbufnit la antrenamentul de ieri, când a îmbrăcat un echipament inscripţionat cu titlurile din ziare care făceau referire la viaţa sa de noapte. Gabi Tamaş a ajuns la concluzia că se scrie prea mult rău de el şi a decis să iasă pe teren cu un tricou care să cuprindă rânduri din presă care-i taxează „derapajele” nocturne.

Face ce face şi mai iese o dată în evidenţă. Tamaş a ajuns la capătul puterilor în relaţia cu presa, care nu s-a ferit să-l „urecheaze” de fiecare dată când jucătorul lui Dinamo a fost surprins prin cluburi, şi a ales să protesteze într-un mod inedit.

Gabi a scris pe un tricou titlurile din ziare care făceau referire la el, la conducerea echipei şi a coechipierilor, şi care, după părerea lui, erau informaţii deformate.

„La 11 seara se stinge lumina la Săftica”, „Îl dau afară!” , „Tamaş poate să bea şi două zile şi două nopţi, tot e cel mai bun fundaş din ţară” (n.r. – declaraţie Borcea), „Un pahar de vin intră în alimentaţia echipei” (n.r. – declaraţie Badea), plus o afirmaţie a lui Lucian Goian: „La Dinamo se joacă pe pile”.

Pe spatele tricoului scria „Fuck you!”, cu reprezentarea grafică aferentă, iar pe mâneci, logo-ul brandului de whiskey Johnny Walker, cu mesajul „Tamaş – keep walking”. 

Gabi s-a inspirat şi din presa spaniolă, inscripţionând pe tricou o declaraţie a lui Guti de la Real Madrid, şi el criticat pentru viaţa de noapte:

„Dacă nu mă duc acum în discotecă, la 60 de ani nu mai are rost”. Fotbalistul consideră că presa îl vânează şi că îi protejează pe  jucătorii de la Steaua, care nici ei nu sunt uşă de biserică.

Stoperul de 26 de ani intenţionează să scoată acest tricou şi înaintea meciului de mâine din Cupă, cu Astra, dar deconspirarea acestui gest ar putea schimba planurile dinamovistului.

Fotbalistul are ANTECEDENTE „bahice“

Tamaş a ieşit „în decor” de trei ori această toamnă: prima dată, a petrecut şi nu a mai venit la antrenament, a doua oară, a mers la „Hanul Drumeţului”, în fieful Stelei, după o remiză cu Bistriţa, iar a treia oară a băut trei pahare de vin înainte de derby-ul cu Rapid.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite