Dinamoviştii - acasă, Steaua - în semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamoviştii - acasă, Steaua - în semifinale
Dinamoviştii - acasă, Steaua - în semifinale

Cupa Hagi a stabilit deja cele mai bune patru echipe din ţară pentru generaţia 1997.

După patru meciuri încrâncenate disputate pe terenurile Complexului Sportiv Voinţa din Constanţa, Banatul Timişoara, ACU Arad, Kinder Sângeorgiu şi Steaua Bucureşti s-au calificat în careul de aşi al competiţiei.

Ultimii, după ce au învins italieneşte cu 1-0 echipa Şcolii de fotbal „Gică Popescu“, în timp ce Luceafărul  Brăila a luat bătaie cu 2-1 de la Kinder Sângeorgiu.

Cu toate că a fost unul dintre cei mai buni jucători ai competiţiei, Patrick Petre, fiul mijlocaşului de la naţionala mare, nu a putut să îşi ajute echipa, AS Team Bucureşti, părăsind terenul învinsă cu 3-1, după meciul disputat cu ACU Arad. Ultimul meci a fost cel mai echilibrat dintre toate, Banatul Timişoara terminând la egalitate, 0-0, în faţa celor de la Cautis, bănăţenii mergând mai departe după ce au învins cu 3-0 în urma loviturilor de departajare.

În semifinalele de mâine Steaua va da piept cu ACU Arad în timp ce Kinder va întâlni Banatul. „Echipele sunt bine pregătite, joacă cu plăcere şi cu entuziasm. De aici va veni viitorul. Aşa cum şi eu am plecat de aici şi am ajuns unde am ajuns, cu toţii avem un drum”, a declarat Gheorghe Hagi, care susţine că nu are o echipă favorită.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite