Bătuţi, dar cu banii luaţi! Dinamoviştii au încasat salariile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bătuţi, dar cu banii luaţi! Dinamoviştii au încasat salariile
Bătuţi, dar cu banii luaţi! Dinamoviştii au încasat salariile

După plâns, a venit râs! Bătuţi de o nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, tocmai în „Ştefan cel Mare”, dinamoviştii şi-au mai îndulcit viaţa exact în acea noapte. „Vinovatul”? Cristi Borcea.

 Şeful „câinilor” i-a anunţat, telefonic, pe elevii lui Bonetti că, după ce ies de la duşuri, pot să treacă pe la birourile clubului, de unde să-şi ridice salariile pe luna iunie.

Borcea se află în străinătate, însă a lăsat vorbă subalternilor să le înmâneze banii fotbaliştilor, deşi Dinamo tocmai o „încasase” de la anonimii din Argeş. Zis şi făcut. În ciuda orei înaintate, aproape de miezul nopţii, Tamaş şi compania au făcut rând la casierie pentru a încasa banii promişi de Borcea. 

Oricum, gestul conducătorului dinamovist nu este chiar atât de surprinzător. Jucătorii se apropiau vertiginos de termenul de două luni de neplată, care le-ar fi permis să depună memorii pentru a deveni liberi de contract.

Încasarea ratelor din contract este ultima satisfacţie pe care o mai au jucătorii lui Dinamo. Borcea şi Badea i-au anunţat deja pe roş-albi că nu vor mai avea prime promise la meciurile din campionat. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite