Dinamo Zagreb a rămas fără antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vahid Halilhodzici antrenorul bosniac al lui Dinamo Zagreb, a decis să plece de la campioana Croaţiei imediat după ce a câştigat campionatul.

Acesta este al şaselea titlu consecutiv obţinut de Dinamo. Cu două etape înainte de final, Dinamo Zagreb este pe primul loc în clasament, având 70 de puncte. Hajduk Split, formaţia de pe locul doi, a strâns doar 51 de puncte.

Presa croată scrie că Vahid Halilhodzici s-a certat rău cu preşedintele Zdravko Mamici la pauza meciului cu Inter Zapresic, scor 1-0. "Gata. A fost ultimul meu pe banca lui Dinamo", a fost auzit spunând la vestiare. Apoi, a detaliat scandalul cu Mamici. "Chiar m-a înjurat de mamă. Nu mă aşteptam la un astfel de atac, mai ales în faţa jucătorilor. Mamici este un dictator. Vorbeşte pe un ton ofensator, iar intruziunea sa la echipă nu mai poate fi torelată. Îmi pare rău, mai ales că am început un proiect aici, am restructurat lotul...iar rezultatele s-au şi văzut", a spus Vahid Halilhodzici.

În august 2010, Halilhodzici a semnat un contract pe doi ani cu Dinamo Zagreb şi a devenit cel mai scump antrenor din istoria clubului. El avea un salariu de 900.000 de euro pe sezon. Înainte să vină la Dinamo Zagreb, el a fost demis de la naţioanala Coastei de Fildeş deşi, în Cupa Africii pe Naţiuni, a pierdut un singur meci, cu Algeria.

În chiar primul său sezon, el a reuşit să câştige campionatul şi a calificat echipa în finala Cupei Croaţiei. În 28 de etape, Dinamo Zagreb a pierdut numai două partide. A marcat 51 de goluri, primind în schimb doar 11.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite