Dinamo Kiev, 9-0 cu Mariupol! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo Kiev a reuşit scorul etapei în campionatul Ucrainei după ce s-a impus ieri cu scorul de 9-0 în faţa penultimei clasate Illychivets Mariupol, într-un meci din cadrul etapei a 15-a.

Echipa antrenată de Oleg Luzhny a făcut un adevărat galop de sănătate în prima repriză a meciului, în care s-au înscris şase din cele nouă goluri. Artem Milevskiy a reuşit să puncteze de patru ori (minutele 28, 30, 45 şi 59), ceilalţi marcatori fiind Yarmolenko (min.11), Gusev (min.25), Savin (autogol-min.42), Guilherme (min.73) şi Danilo Silva (min.77).

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne principala urmăritoare a Şahtiorului lui Mircea Lucescu, care se află pe prima poziţie a clasamentului, cu 40 de puncte în 15 etape, la cinci puncte distanţă de locul secund.

Fosta echipa a lui Cernat şi-a îmbunătăţit cu această ocazie şi golaverajul, devenind echipa cu cel mai bun atac din Ucraina - 31 de goluri înscrise. Şahtiorul are 27 de reuşite, dar are cel mai bun raport goluri date-goluri primite: 27-5 (+22, faţă de +18 Dinamo).

VEZI CELE NOUĂ GOLURI ÎNSCRISE DE DINAMO KIEV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite