Dinamo e în plin scandal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo e în plin scandal
Dinamo e în plin scandal

Dinamo e în plin scandal: N’Doye se ceartă cu Niculescu, Borcea cu jucătorii, iar galeria cu Turcu. Când totul părea să meargă strună la Dinamo, a venit Oţelul şi a stricat tot ce construiseră „câinii“ într-o lună de zile.

Citiţi şi:


O minune ţine trei meciuri în „Groapă“. Pauza de două săptămâni pricinuită de partidele naţionalei pare că i-a scos „din mână“ pe roş-albi. Sâmbătă seară, Dinamo s-a încurcat neaşteptat cu Oţelul, într-un meci în care au încasat un gol de desene animate.

Tamaş a vrut să degajeze, l-a nimerit pe Axente de la Galaţi, iar mingea a intrat în poartă. „De vină sunt Dolha, Moţi şi Tamaş, dar numai cine nu munceşte, nu greşeşte“, a spus  la final Bonetti, care, imediat după meci, şi-a băgat elevii în cantonament, la Săftica, acolo unde vor sta până la plecarea în Austria.

N’Doye i-a suflat mingea lui Claudiu Niculescu

În repriza secundă, panica în care intraseră roş-albii a oferit un moment de uluială. Şi pentru spectatori, dar şi pentru Claudiu Niculescu.

Atacantul de 33 de ani se pregătea să execute o lovitură liberă, când N’Doye l-a lăsat cu gura căscată. Senegalezul a venit tare din spate, a executat, mingea a mers în peluză, iar Claudiu a rămas cu mâinile-n sân, aruncându-i o privire lungă şi tăioasă africanului.

Borcea vrea altă echipă

În şedinţa de după meci, Borcea şi Turcu au decis ca la iarnă să schimbe lotul şi să mai păstreze doar patru jucători dintre cei actuali. „Jucătorii sunt mercenari, se gândesc doar la bani. Când le duc banii la cabină, imediat câştigă. Avem nevoie de emulaţie, lotul s-a plafonat“, a spus Borcea despre elevii lui Bonetti.

Jucătorii mai au timp până în iarnă să arate că merită ca şefii să mai consume bani şi timp cu ei. Oricum, Borcea şi Turcu s-au sfătuit la oficială şi au ajuns la concluzia că numai patru dintre actualii elevi ai lui Bonetti mai merită să evolueze în „Ştefan cel Mare“. Aceştia ar fi Dolha, N’Doye, Torje şi Tamaş.

Prima „victimă“ după partida cu gălăţenii este Vasile Turcu. Omul de afaceri s-a supărat şi nu vrea să mai bage bani la Dinamo şi nici n-o să mai vină la meciuri. 

Niculae şi cristea, pe loc

Este posibil ca transferurile lui Marius Niculae şi Cristea în Asia să nu se mai concretizeze până la iarnă, Borcea considerându-i pe aceştia vitali în jocul „câinilor“. „99 la sută, cei doi vor juca la Graz. Cu Oţelul, au fost accidentaţi, şi n-am vrut să-i forţăm“, a anunţat şeful roş-albilor.

image

Eu schimbam 60% din lot. Jucătorii sunt fiţoşi. Dacă aveau doar 100.000 de euro pe an, jucau altfel.

image


Vasile Turcu
acţionar Dinamo

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite