„Dinamo nu poate mai mult în acest moment”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După 0-2 cu FC Braşov, impresarul Victor Becali atrage atenţia şefilor dinamovişti asupra lotului slab pe care alb-roşii îl au la dispoziţie. Acţionarul Cristi Borcea a anunţat disponibilizări în iarnă. Acţionarii dinamovişti s-au trezit cu două înfrângeri consecutive în Liga I, după ce în urmă cu două săptămâni anunţau că Dinamo va face spectacol.

Victoria cu 3-0 pe terenul lui FC Timişoara i-a entuziasmat atât de tare pe şefii lui Dinamo încât declarau că echipa lor va începe să joace la spectacol.

Acţionarii au primit două duşuri reci după înfrângerile cu Unirea Urziceni şi cu FC Braşov şi se pregătesc de disponibilizări.

„Am avut o discuţie cu Mircea Rednic şi am decis să nu îi mai păstrăm pe Campos şi pe Diakite“, a spus preşedintele executiv al „câinilor“, Cristi Borcea.

Impresarul Victor Becali a declarat că Dinamo nu se mai poate baza mult pe evoluţii norocoase: „Dinamo nu poate mai mult, ăsta este adevărul. Braşovul a câştigat pe merit.

Cu Steaua au egalat cum au egalat, după ce au fost dominaţi 80 de minute, cu Vasluiul s-au chinuit, Mediaşul i-a dominat în 10 oameni. Cu norocul ăsta nu poate merge aşa la infinit. Până când să tot ai noroc?

Când joci prost şi ai noroc nu poţi face performanţă“, a spus Victor Becali, completat de fratele său, fostul agent de jucători, Ioan Becali: „Dinamo a făcut în vară cea mai proastă campanie de achiziţii din ultimii 18 ani“.

Turcu: „Îmi vine să plâng“

Vasile Turcu, acţionar la Dinamo, a fost foarte afectat de atitudinea jucătorilor dinamovişti în meciul de la Braşov. „Sunt foarte supărat. După meciul cu FC Argeş vom trage linie. Sunt foarte dezamăgit de rezultat şi de atitudinea jucătorilor în teren.

M-am minţit singur, mi-am făcut-o singur cu mâna mea. Vreau să îmi schimb comportamentul, să fiu mai serios. Îmi vine să şi plâng. Trebuie să luăm măsuri pentru că ne batem joc de banii noştri, trebuie să schimbăm ceva“, a spus Vasile Turcu la Sport.ro.

Cristi Borcea este în continuare convins că Dinamo nu mai are nevoie de alţi jucători: „Vine pauza de trei luni, care ne va salva la accidentările pe care le avem şi la suspendaţii care au fost. Nu vom face transferuri. Ce jucători îi trebuie lui Dinamo? Dacă noi avem lotul complet, ce mai e nevoie?“, a zis Borcea la GSP TV.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite