Dinamo scapă de jucătorii cu primă fixă de 2.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curăţenia de vară din „Ştefan cel Mare” începe cu oamenii care „înghit” bani mulţi şi nejustificat.

Este cazul lui Papa Malick, Ze Kalanga şi Simao, care încasează 2.000 de euro la fiecare prezenţă. Dinamo strânge cureaua după ce a ratat calificarea directă în Liga Campionilor şi este în pericol să nu prindă nici locul doi în campionat. Pe lângă planul de a micşora salariile fotbaliştilor şi de a impune un plafon salarial de 150.000 de euro, şefii „câinilor” doresc să elimine din contracte şi clauzele care răsplătesc jucătorii la fiecare prezenţă în teren.

Adică pe elevii lui Rednic care, în urma unei evoluţii, câştigă o anumită sumă indiferent de rezultatul echipei sau prestaţia lor de pe teren. „Nu ni se pare corect ca acei jucători să încaseze bani chiar dacă Dinamo pierde”, spun acţionarii.

În acest moment, în Ştefan cel Mare sunt cel puţin trei străini care încasează 2.000 de euro la fiecare apariţie în tricoul roş-alb, suplimentar primelor de victorie şi contractelor lunare. Este vorba despre Papa Malick, Simao şi Ze Kalanga.  Dacă primii doi au înţelegeri cu Dinamo doar până în această vară, angolezul este legat de „câini” până în 2011, însă şi lui i se caută echipă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite