„Dinamo, mai importantă ca Bordeaux”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliu Mureşan îi ironizează pe dinamovişti, însă spune că meciul de azi e peste unul de Ligă. Partida de astăzi dintre CFR Cluj şi Dinamo, un meci de “şase puncte”, aşa cum spun oficialii celor două cluburi, a început de câteva zile prin războiul declaraţiilor.  

Vasile Turcu, unul dintre acţionarii bucureştenilor, le-a transmis ardelenilor să nu uite că i-au ajutat să câştige titlul în sezonul trecut. Răspunsul ceferiştilor a venit din partea preşedintelui Iuliu Mureşan.

Ironic, acesta ne-a declarat că le va oferi dinamoviştilor, drept mulţumire, invitaţii le meciurile din Liga Campionilor ale băieţilor lui Maurizio Trombetta şi a precizat că nimeni de la Cluj nu va uita şi nu va ierta ceea ce s-a întâmplat acum doi ani, atunci când Dinamo a câştigat meciul direct cu 1-0, trimiţând astfel Steaua pe locul 2 în clasament, în detrimentul formaţiei din Gruia.“Trebuie să fim primiţi regeşte la Cluj, pentru că noi i-am făcut campioni anul trecut”.

Aşa a sunat declaraţia dinamovistului Vasile Turcu, afirmaţie care a stârnit zâmbete în rândul şefilor campioanei. Preşedintele ardelenilor a luat în râs cuvintele lui Turcu şi i-a transmis un mesaj ironic: “Bineînţeles că le mulţumim dinamoviştilor că ne-au făcut campioni. Ei ne-au câştigat toate meciurile şi, în semn de mulţumire, le vom da 20 de invitaţii la meciurile noastre din Liga Campionilor. Hai, 25 de invitaţii că suntem mărinimoşi şi ospitalieri”.

Trecând peste “înţepături”, Iuliu Mureşan ne-a declarat că derby-ul cu Dinamo are o însemnătate aparte pentru ceferişti:“Vreau să-i asigur pe cei de la Dinamo că nu am uitat şi nu voi ierta ceea ce au făcut ei cu Steaua acum două sezoane. Nimeni nu a uitat. Băieţii sunt foarte montaţi şi concentraţi pentru acest joc şi am mare încredere că vom bate Dinamo”.

Fără prime

Jucătorii lui Maurizio Trombetta nu vor avea bonusuri pentru jocul de mâine. „Nu avem prime speciale. Băieţii ştiu că vor avea prime doar când vor reveni pe locul întâi în clasament”, precizează şeful din Gruia.

Oficialul campioanei ne-a dezvăluit că se teme de arbitraj în partida contra „câinilor”: „Am văzut în jocul din Cupă un arbitraj ostil. Ne-a eliminat un om total aiurea. Am pus faza aceea de 12 ori şi nici măcar fault nu a fost. Trebuie să recunosc că mi-e frică de arbitraj. În confruntările cu formaţiile din Bucureşti, un arbitru poate dezechilibra partida. Un central poate fi un fel de Hagi pe teren, să rupă echilibrul în joc”.

Dinamo, peste Bordeaux

Preşedintele CFR-ului mărturiseşte că ar da banii primiţi în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa pentru un nou succes în campionat: „Pentru noi, meciul cu Dinamo este mult mai important decât cel cu Bordeaux, pentru că Liga 1 este mai importantă decât Liga Campionilor. Dacă acum mi-ar spune cineva să aleg, aş renunţa imediat la Liga pentru campionatul intern”. 

image

Bineînţeles că le mulţumim dinamoviştilor că ne-au făcut campioni. Ei ne-au câştigat toate meciurile şi, în semn de mulţumire, le vom da 20 de invitaţii la meciurile noastre din Liga Campionilor

image


Iuliu Mureşan,
preşedinte CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite