Dinamo, egal cu scandal la Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Câinii” au jucat anost în faţa unui Gaz Metan care a fost privat de un penalty la un henţ în careu al lui Moţi. Temerile spuse cu jumătate de gură de către antrenorul Mircea Rednic, în ceea ce priveşte meciul de la Mediaş, au fost în mare parte justificate.

Cu cuţitul la os şi în faţa a peste 7.000 de spectatori, medieşenii au început în trombă partida şi nu s-au speriat deloc de faptul că joacă împotriva liderului din liga I. Gaziştii au dat lovitura la primul atac mai periculos la poarta lui Lobonţ. Tânărul Pârvulescu a aruncat tribunele în aer cu un şut la semi înălţime din 8 metri, care s-a oprit direct în plasa porţii dinamoviste.

Gazdele puteau marca pe final

Tot medieşenii au avut apoi ocazia desprinderi prin Todea, dar până la urmă, N’Doye şi-a arătat clasa şi a înscris golul egalării cu capul, în minutul 17.

Trei minute mai târziu a avut loc cea mai controversată fază a meciului. Todea a tras din cinci metri, dar Moţi a oprit balonul cu mâna pe linia porţii. Arbitrul Tiberiu Lajos nu a dictat penalty şi eliminare, ci doar corner.

După această fază, publicul prezent pe stadion i-a luat în colimator pe cei doi acţionari dinamovişti prezenţi la meci, Cristian Borcea şi Vasile Turcu.

Rednic a mutat după pauză şi i-a lăsat la cabine pe Izvoranu şi pe Ze Kalanga, în detrimentul lui Malik şi Boştină, însă Dinamo nu a redresat jocul decât la mijloc. Tot medieşenii puteau să marcheze pe final de meci, când Todea l-a luat la ţintă pe Lobonţ din 10 metri.

„Câinii roşii” au avut o răzvrătire de orgoliu pe final, când Dănciulescu a scos un fault în penultimul minut de joc, dar tot el a tras slab de la 17 metri, mingea lovind zidul făcut de medieşeni.

Gaz Metan 1

Vâtcă – F. Lazăr, Markovici, Hoban, Grillo – Todea, Kubala (81 Zaharia), Dudiţă, Pîrvulescu – Boaru (71 Buzean), C. Prodan
(67 Bud). Antrenor: Cristian Pustai

Dinamo 1

Lobonţ – Scarlatache, Tamaş, Moţi, Diabate – Izvoranu (46 Boştină), N’Doye, Ze Kalanga (46 Malick), Dănciulescu – M. Niculae, Cl. Niculescu (70 Homei).

Antrenor: Mircea Rednic
Stadion: Gaz Metan, Spectatori: 5.500 Arbitru: Tiberiu Lajos
Au marcat: Pârvulescu 4 / N’Doye 19

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite