La Dinamo, conducătorii votează antrenorul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Numele noului tehnician al formaţiei din Ştefan cel Mare variază de la un investitor la altul.Acţionariatul din „Ştefan cel Mare” s-a împărţit din nou în tabere, în funcţie de preferinţe, simpatii şi orgolii. Urmează o săptămână decisivă pentru viitorul clubului.

Ratarea obiectivelor măreţe în sezonul recent încheiat a scindat din nou conducerea „câinilor”. Fiecare acţionar doreşte să vină cu tehnicianul său, iar preferinţele au substraturi nebănuite.

Badea îl vrea tot pe Rednic

Preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului din Ştefan cel Mare, care a rămas în umbra lui Borcea campionatul acesta, a decis să se implice tot mai mult. Nicolae Badea face „curăţenie” şi în lot, şi în acţionariat. El pare, în acest moment, singurul aliat al lui Mircea Rednic, pe care îl sprijină şi pentru sezonul următor. Poate şi pentru că, astfel, ar obţine îndepărtarea lui Vasile Turcu, un contestatar vehement al „Puriului”.

Borcea vine cu Piţurcă

Omul în capul căruia s-au spart toate „oalele” pentru dezastrul de la Dinamo vrea să remanieze tot clubul. Preferatul lui Cristi Borcea este Victor Piţurcă, pe care intenţionează să-l numească manager general. Asta înseamnă că Piţi ar urma să se ocupe de transferuri şi să fie şef peste echipa a doua şi peste juniori. Şi, desigur, să-i antreneze pe Dănciulescu şi compania. Dacă nu-i iese planul, pe lista lui Borcea se mai află Hagi şi Uhrin jr. Punctul forte al preşedintelui executiv este că are de partea sa doi acţionari: Walter şi Săvulescu.

Turcu e fan  Ionuţ Badea

Cel mai rebel dintre acţionarii lui Dinamo se gândeşte la un tehnician tânăr, care deja a confirmat în Liga I. Vasile Turcu a pus ochii pe Ionuţ Badea, de la FC Argeş, care, dacă ar accepta propunerea, ar veni şi cu piteştenii Tănase, Doman, Dulcea şi Năstăsie. Acţionarul este conştient că a rămas singur în club: „Nu vedeţi că suntem împărţiţi? Aşa e când sunt mai mulţi, nu ştie stânga ce face dreapta“.

Ce se va discuta în şedinta CA:

Rezilierea sau nu a contractului lui Rednic.

Dacă este cazul, numirea unui nou antrenor.

Ofertele primite pentru Lobonţ (AS Roma) şi Marius Niculae (Standard Liege).

Cu ce jucători se vor începe discuţiile pentru micşorarea salariilor.

Ce acţionari mai continuă la club.

Dacă este cazul, noua organigramă a echipei administrative.

Noul Regulament de Ordine Interioară.

image

De ce să mai rămână Rednic la echipă? A demonstrat ce poate. E vremea schimbării. S-a terminat cu el.

image


Vasile Turcu
acţionar Dinamo

image

Nu Rednic a pierdut campionatul, ci Dinamo. E prematur să spun ce şanse are să rămână la noi.

image


Nicolae Badea
preşedinte CA Dinamo

image

M-au trădat chiar cei pe care i-am ţinut în braţe. Toată lumea e vinovată pentru eşec, antrenorii, jucătorii şi conducerea.

image


Cristi Borcea
preşedinte executiv Dinamo

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite