Dinamo plăteşte trei antrenori în acelaşi timp!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dinamo plăteşte  trei antrenori în acelaşi timp!
Dinamo plăteşte trei antrenori în acelaşi timp!

În plină criză, roş-albii au datorii de peste 300.000 de euro faţă de Rednic şi de Bonetti şi s-ar putea să fie nevoiţi să cheltuiască 600.000 de euro pentru aducerea lui Andone. Acţionarii au micşorat contractele jucătorilor, n-au dat niciun euro pentru achiziţii, dar aruncă bani cu nemiluita pentru schimbarea antrenorilor.

Greşelile de management comise de trioul Badea – Borcea – Turcu nu afectează doar echipa şi suporterii, dar se întorc ca un bumerang şi împotriva celor care fumează trabucuri în lojă.

Citiţi şi:


Cel mai clar exemplu în acest sens este ce s-a întâmplat în ultimele luni la nivelul băncii tehnice. La finalul sezonului trecut, Dinamo l-a demis pe Rednic pentru a-l aduce pe Bonetti, care, la rândul său, a fost dat afară după trei luni.

Acum urmează să fie instalat Andone, căruia i s-a oferit un contract pentru trei ani. Totuşi, având în vedere că, în „Ştefan cel Mare“, tehnicienii se schimbă mai des decât vremea, este greu de crezut că „Fălcosul“ va rezista în „Groapă“ până în 2012.

Practic, în acest moment, „câinii” mai au de dat 30.000 de euro lui Rednic, iar Bonetti îşi cere toţi banii până la expirarea contractului, scadent în vara lui 2011, adică 300.000 de euro!

Niciun euro pentru achiziţii

În cazul italianului, şefii încearcă să ajungă la o înţelegere cu el, astfel încât acesta să accepte o sumă mai mică. Readucerea lui Andone în „Ştefan cel Mare” va necesita şi ea un imens efort financiar: achitarea clauzei de reziliere din contractul lui Ando cu Al-Ahli, cifrată la 400.000 de euro, dacă arabii nu-l dau afară pe român. La această sumă se adaugă salariul de peste 250.000 de euro cerut de „Fălcos”.

„Generozitatea” cu care Badea, Borcea şi Turcu dau bani pentru antrenori e cu atât mai surprinzătoare cu cât aceştia au refuzat să cheltuiască vreun euro pe achiziţii în vară. Curcă, Molinero, Kone şi Rus au fost aduşi gratis, în timp ce Andrei Cristea s-a întors la Dinamo după ce i-a expirat împrumutul la Poli Iaşi.

Steaua are doi antrenori!

Dinamo nu este singurul club cu mai mulţi tehnicieni pe lista de plată. Există o situaţie similară şi la Steaua, acolo unde patronează Gigi Becali, un alt devorator de antrenori. În acest moment, roş-albaştrii mai mai au de achitat 120.000 de euro către Cristiano Bergodi, iar înlocuitorul acestuia, Mihai Stoichiţă, are şi el un contract de 120.000 de euro pe an.

image
image

Nu mă întorc la Dinamo, fiindcă nici până acum nu mi-au dat toţi banii după ce m-au dat afară.

image


Mircea Rednic
antrenor Alania Vladikavkaz

image
image

La cum m-au tratat, nu renunţ la niciun eurocent din banii pe care îi am de primit.

image


Dario Bonetti
fost antrenor Dinamo

Giovanni sare şi el cu bani

Având în vedere datoriile mari pe care clubul le are faţă de foştii antrenori, acţionarii au cerut ajutorul lui Ioan Becali. Acesta, unul dintre cei care au pus umărul la destituirea lui Bonetti, a promis că va contribui cu o sumă de bani la plata despăgubirilor către italian.

„Nea Cornel n-a gândit atunci când a vorbit“

image

După ce a fost atacat, rând pe rând, de Bonetti şi de Dinu, Borcea (foto) a organizat ieri o conferinţă pentru a lămuri lucrurile.

„Am crescut alături de nea Cornel şi ţin foarte mult la el. Dacă era altcineva, îi dădeam replică pe măsură, înzecit. Nea Cornel nu a gândit în momentele în care a spus ce a spus despre mine. El trece prin momente mai puţin plăcute din toate punctele de vedere. Nu are pe nimeni lângă el. Ca jucător, a avut o mentalitate foarte puternică, dar ca om nu mai e aşa puternic. Spune că nu poate să doarmă, dar i-am spus că şi eu am probleme, că nici eu nu pot să dorm. Am vrut să-l trimit la tratament la Geneva sau să-l iau cu mine la Viena, dar n-a vrut”, a povestit preşedintele executiv al roş-albilor.

Borcea a vorbit şi despre viitorul antrenor: “Am o listă cu trei nume din care voi alege: Andone, Andone, Andone. O să fie manager general. Sper ca până mâine (n.r. – azi) să rezolvăm treaba cu el. Lui Ando îi plac provocările, are mentalitate de învingător şi o dorinţă nebună de revanşă”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite