FOTBAL: Tamaş a semnat cu Dinamo până în vara anului 2010

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Tamaş a semnat cu Dinamo până în vara anului 2010
FOTBAL: Tamaş a semnat cu Dinamo până în vara anului 2010

Fundaşul central Gabriel Tamaş a semnat un contract valabil până în vara anului 2010 cu formaţia din Ştefan cel Mare, după ce gruparea de care aparţine, Auxerre, nu s-a arătat interesată de serviciile sale pentru noul sezon.

"Mă bucur că Gabi Tamaş îşi va continua cariera la Dinamo. Este o dovadă de ataşament faţă de club, faţă de suporteri şi sper ca noul sezon să fie revanşa lui sportivă. Prin atitudine şi joc, Gabi Tamaş poate reveni în lotul echipei naţionale", a spus preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, marţi, pentru site-ul oficial al clubului.

Gruparea franceză de care aparţine Tamaş, Auxerre, şi Dinamo au ajuns la un acord în privinţa împrumutului jucătorului pentru un an la gruparea din Ştefan cel Mare. Francezii i-au transmis românului că nu au nevoie de serviciile sale pentru noul sezon, iar acesta a ales să rămână în România, deşi a fost şi pe lista e achiziţii a clubului antrenat de Ladislau Boloni, Standard Liege.

Fundaşul a evoluat şi anul trecut la Dinamo, tot sub formă de împrumut, iar în finalul sezonului a avut un conflict cu tehnicianul Mircea Rednic, motiv pentru care nu mai fost inclus în lot pentru meciul cu FC Argeş, din ultima etapă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite