Tamaş a petrecut, Dinamo l-a dat afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stoperul s-a distrat la Braşov şi nu a mai ajuns la Bucureşti pentru antrenamentul de duminică. Borcea a decis să renunţe la el. Atât antrenorii, cât şi şefii s-au săturat de derapajele disciplinare ale lui Tamaş. Fundaşul se va întoarce la Auxerre, club de unde a fost împrumutat în „Ştefan cel Mare“.

Mai citiţi şi:

Tamaş, exclus din lot de Rednic!
 VIDEO Goian: „Nu este corect cu Tamaş!“


Mircea Rednic stabilise o şedinţă de pregătire la ora 11 duminică, la care Tamaş nu a mai ajuns. Nici nu avea cum, având în vedere că se afla la Braşov! Dinamovistul a preferat să se distreze acolo cu o noapte înainte, iar apoi a rămas să se odihnească în oraşul natal.

Dimineaţă, când s-a trezit, a realizat că îi este imposibil să mai ajungă la antrenament la Bucureşti. A pus mâna pe telefon şi l-a anunţat pe Rednic de „problema” pe care o are. „Aste este, suporţi consecinţele!”, i-a transmis antrenorul.

Nu-l mai vor nici francezii

Sancţiunile luate de conducere împotriva lui Tamaş au fost aspre. „Puriul” l-a exclus din lotul pentru meciul cu FC Argeş, dar lovitura cea grea vine din partea acţionarilor.

Cristi Borcea i-a anunţat şi pe ceilalţi investitori că nu va mai încerca răscumpărarea lui Gabi de la Auxerre. Oricum, francezii cereau o sumă prohibitivă, patru milioane de euro. Mai mult, Borcea nu-l mai vrea pe Tamaş la Dinamo nici măcar sub formă de împrumut.

Problema fotbalistului este că nici trupa din Hexagon nu-l mai agreează, iar Giovani Becali îi caută echipă în Rusia, Terek Groznîi fiind una dintre variante. Până la plecarea în vacanţă, Gabi se va antrena cu Dinamo II.

Alte „realizări“ ale lui Tamaş la Dinamo

A consumat băuturi alcoolice în cantonamentul din Antalya
Şi-a înjurat colegii şi antrenorul în toiul nopţii în Antalya
A urmărit să ia cartonaşe galbene, care să-i atragă suspendarea
A iniţiat alte escapade bahice ale jucătorilor dinamovişti

„S-a căutat un ţap ispăşitor”

„Adevărul“: De ce nu te-ai prezentat duminică la antrenament?

Gabi Tamaş:
Pentru că eram la Braşov, m-am trezit mai târziu şi nu aveam cum să parcurg într-o oră şi jumătate distanţa până la Bucureşti. Domnul Rednic mi-a spus că nu e nicio problemă, dar, prin excluderea mea din lot, văd că se caută un ţap ispăşitor pentru ratarea titlului.

Şi acum ce o să faci?

Mă voi antrena singur, separat de echipă. Eu am fost accidentat timp de trei zile, puteam spune că mă doare piciorul şi că nu mă pot antrena, dar n-am făcut asta.

Tu îţi mai doreşti să continui la Dinamo?

Eu sunt jucătorul lui Auxerre şi nu depinde de mine. Trebuie să mă întorc în Franţa, dar, în aceste condiţii, nu cred că aş mai putea continua aici. Poate dacă ar pleca Rednic, da.

Giovani Becali a spus că bei bere în cantităţi destul de mari ...

El nu a fost cu mine să vadă câte beri beau eu.

De ce crezi că nu ai mai fost chemat la naţională?

Din cauza lucrurilor care s-au spus despre viaţa mea extrasportivă. A contat şi că am avut un sezon prost.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite