FOTBAL: Ştefan Stoica: "Mă aşteptam ca Dinamo să facă presiune""

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Ştefan Stoica: "Mă aşteptam ca Dinamo să facă presiune""
FOTBAL: Ştefan Stoica: "Mă aşteptam ca Dinamo să facă presiune""

Antrenorul lui Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat vineri că este fericit pentru că a învins marea rivală din tinereţe, însă a recunoscut că cele două eliminări din tabăra dinamovistă au fost esenţiale pentru obţinerea victoriei

"Sunt foarte fericit că am reuşit să plecăm cu 3 puncte de la echipa cu care am fost în luptă toată viaţa ca jucător. A contat foarte mult că am jucat 11 contra 9, dar până la prima eliminare Dinamo nu prea s-a văzut pe teren. Nu ştiu care ar fi fost rezultatul dacă Dinamo ar fi jucat în 11. Dacă în prima etapă am jucat foarte bine, am dominat şi am pierdut, acum s-a întâmplat să câştigăm", a comentat după meci Ştefan Stoica.

Tehnicianul argeşenilor s-a declarat mirat de lipsa de constanţă a dinamoviştilor, care la meciul de la Craiova, din prima etapă, i-au făcut o impresie bună. "Mă aşteptam să facă presiune, dar efectiv nu i-am văzut pe teren în prima parte a meciului. Cu Universitatea Craiova, Dinamo mi s-a părut o echipă puternică. Probabil că au crezut că în acest meci vom juca defensiv şi, dacă vor fi agresivi, ne vor învinge", a fost de părere tehnicianul argeşenilor, care a adăugat:"Am văzut în Internaţional o echipă care nu e foarte bună, dar care are preocupare pentru fotbal. Acest succes îmi dă un plus de optimism pentru viitor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite