Dinamo, între Sabău şi Badea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rednic a plecat ieri în Belgia pentru a-şi petrece vacanţa, iar şefii îi vor comunica săptămâna viitoare decizia privind viitorul său la Dinamo.

Deşi Rednic refuză să părăsească echipa, conducătorii poartă negocieri intense cu mai mulţi antrenori. Dinamoviştii s-au orientat către Ioan Ovidiu Sabău, cel care vineri a demisionat de la Gloria Bistriţa, şi Ionuţ Badea, antrenorul celor de la FC Argeş.

Amândoi sunt dinamovişti şi sunt pe placul acţionarilor, însă „Moţul” are unele avantaje: are experienţă mai mare ca antrenor, e respectat de suporteri şi are susţinerea lui Gigi Neţoiu, cel care poate reveni în conducerea clubului.

De altfel, atunci când a plecat de la Dinamo, „Comandantul” s-a certat cu ceilalţi şefi pentru că îi promiseseră postul de antrenor lui Sabău, dar Borcea l-a numit pe Rednic.

Şi patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a luat legătura cu „Moţul”, pe care îl vede omul potrivit pentru a califica echipa în Europa. Sabău evită să dea un răspuns acum, cerând răgaz până săptămâna viitoare.

Borcea nu pleacă, „Vamă“, în Stand-By

Se pare că Borcea nu mai vrea să renunţe la funcţia de preşedinte executiv, poziţie ce urma să-i fie propusă lui Dinu Gheorghe. „Vamă nu vine în funcţie executivă. Ce să facă, să se calce pe bombeu cu Borcea?”, a spus Turcu pentru www.fcdb.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite