Rijkaard: "Prin victoria cu Dinamo, am făcut un mic pas către finală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rijkaard: "Prin victoria cu Dinamo, am făcut un mic pas către finală"
Rijkaard: "Prin victoria cu Dinamo, am făcut un mic pas către finală"

Tehnicianul lui Galatasaray, Frank Rijkaard, a declarat, joi, după victoria cu Dinamo, scor 3-0, că este mulţumit de jocul elevilor săi, în urma căruia echipa sa şi-a asigurat calificarea în următoarea fază a competiţiei, însă îşi doreşte să şi câştige Grupa F.

"Am făcut un meci inteligent, e o victorie mare pentru noi chiar dacă nu am beneficiat de aportul spectatorilor. Chiar dacă se spune că Dinamo a jucat slab, acest joc a depins şi de noi. Am început în forţă şi ne-a ajutat mult faptul că am înscris rapid. Oricum, Dinamo a avut un mare handicap că nu a avut alături propriii fani. Prin victoria cu Dinamo, am făcut un mic pas către finala competiţiei. Sper ca în ultimele două meciuri să obţinem punctele necesare pentru a câştiga grupa", a spus Rijkaard.

Conducătorul grupării din Istanbul, Adnan Polat, a afirmat că singurul regret al său este că jocul s-a disputat fără spectatori. "Îmi pare rău pentru fanii lui Dinamo, fiindcă nu şi-au putut vedea echipa. Oricum, Steaua, pe care am întâlnit-o anul trecut, a fost mai bună decât Dinamo, cu siguranţă", a afirmat Polat.

Dinamo a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 0-3, în faţa formaţiei turce Galatasaray Istanbul, într-un meci din etapa a 4-a a Grupei F a Ligii Europa şi mai are doar şanse teoretice pentru a se califica în 16-imile competiţiei.

În celălalt meci din etapa a 4-a a Grupei F, Panathinaikos s-a impus în deplasarea de la Sturm Graz, scor 1-0, astfel că formaţia din Ştefan cel Mare rămâne pe locul 3 în grupă, cu 3 puncte acumulate. Lider este Galatasaray, cu 10 puncte, urmată de Panathinaikos, cu 9 puncte, în timp ce Sturm Graz este lanterna roşie, cu un singur punct. Formaţia turcă este deja calificată în 16-imi.

Următoarea etapă se va disputa la 2 decembrie şi programează meciurile Dinamo-Sturm Graz şi Galatasaray-Panathinaikos.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite