Nae Manea: „Dinamo e la fel ca Oţelul!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După victoria categorică din meciul cu gălăţenii, Nae Manea e convins că Rapid Bucureşti poate repeta isprava şi în „Ştefan cel Mare“. Noul antrenor al giuleştenilor crede că elevii săi se vor impune în derby-ul din etapa viitoare, dacă vor avea aceeaşi determinare ca în meciul de duminică.

Ce paradox! Dinamo – Rapid este un meci între echipa aflată pe locul 6 şi cea de pe primul loc, care sunt despărţite de un singur punct! În ciuda faptului că derby-ul din „Groapă” ar putea schimba liderul la zi al Ligii I, Nae Manea priveşte întâlnirea ca pe una la fel ca oricare alta.

„Mergem în «Ştefan cel Mare» să facem un meci bun. Prin tradiţie, poate această partidă este mai importantă decât celelalte. Eu însă le cer băieţilor să aibă aceeaşi atitudine şi determinare ca în meciul cu Galaţiul. Dinamo nu e mai presus decât Oţelul”, crede antrenorul giuleştenilor.

Manea a explicat pentru „Adevărul” de ce a ales să pregătească Rapidul, după ce Viorel Hizo a demisionat. „Eu nu am dorit să fiu antrenor, dar a trebuit să mă implic. Am discutat cu domnul Copos, am luat echipa pentru aceste şase etape şi vreau să ne facem treaba până la finalul turului”, ne-a spus fostul jucător de legendă al giuleştenilor. Deşi Lutz Stache a asistat la meciul cu Oţelul, Manea crede că tot Copos va rămâne omul numărul 1 în Giuleşti: „Ştiu că domnul Stache a stat în galerie duminică seară. De-aici şi până a prelua clubul este însă cale lungă. Nu cred că se va întâmpla asta”.

„Dulăul“ şi-a reziliat contractul

Viorel Hizo s-a întâlnit ieri cu preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului, Ioan Taban, pentru a încheia socotelile cu Rapid. „Dulăul” a demisionat  după meciul pierdut în Cupa României, cu Internaţional Curtea de Argeş.

„Mi-am reziliat contractul. M-a dezamăgit mult acea eliminare din Cupă. Voiam neapărat să câştig finala, era unul dintre obiectivele mele”, a spus Hizo. „Am avut mai multe discuţii cu domnul Copos, care a încercat să mă convingă să rămân, dar am refuzat. Nu mai puteam să mă ocup de absolut tot la club. Am şi eu unele principii, orgolii şi am fost deranjat că şi atunci când echipa mergea bine eu eram criticat”, a încheiat Hizo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite