Şi totuşi Dinamo este în Liga Campionilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UEFA este prost informată. Forul european nu a aflat încă despre deciza Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, prin care FC Timişoara a primit înapoi deja celebrele şase puncte. Astfel, pe site-ul oficial al organizaţiei, uefa.com, cea de-a doua reprezentantă a României în Liga Campionilor este Dinamo.

Conform acestora, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare este înscrisă în turul trei preliminar al competiţiei, în locul celor de la Timişoara. Gafa, una de neactualizare a sursei oficiale de informare pentru cluburile europene, este cu atât mai mare în condiţiile în care „ţintarul” primului tur a fost deja stabilit prin tragere la sorţi.

Se pare că aceasă eroare este cauzată de o comunicare defectuaosă între FRF şi UEFA, întrucât federalii români ar fi trebuit să informeze forul continental asupra deciziei TAS sau cel puţin să semnaleze eroarea de pe site.

Curios este faptul că tocmai UEFA a fost cea care a penalizat clubul bănăţean cu cele şase puncte, în toamna trecută după scandalul culorilor şi al palmaresului. Iar, acum, tot forul continentatal nu pare dispus să schimbe decizia pe care a luat-o în mod greşit. Oare cum va arătat panoul echipelor înainte de tragerea la sorţi a turului trei.

Aici puteţi vedea listele cu echipele calificate în acest sezon de Liga Campionilor

image

.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite