FOTBAL: Sabău este antrenorul lui Dinamo. Ionel Ganea e director sportiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul tehnician al Gloriei Bistriţa a bătut palma cu şefii clubului din Ştefan cel Mare aseară, după negocieri de aproape o zi. Acţionarii clubului dinamovist au hotărât tot ieri să-l numească pe Ionel Ganea în funcţia de director sportiv. Impresarul Ioan Becali a declarat că majoritatea jucătorilor din lotul dinamovist nu vor să fie antrenaţi de Sabău.

Ioan Ovidiu Sabău este noul antrenor al lui Dinamo, după ce a semnat aseară contractul cu gruparea din Ştefan cel Mare. Negocierile finale au durat aproape întreaga zi, deoarece nu toţi acţionarii au fost mulţumiţi de venirea „Moţului” pe banca tehnică a echipei, unii preferându-l pe Ionuţ Badea ca înlocuitor al lui Mircea Rednic.

În cele din urmă s-a ajuns la un numitor comun, iar Sabău s-a înţeles cu şefii clubului dinamovist pentru un contract pe trei sezoane în care va avea un salariu anual de 180.000 de euro. Tot aseară, acţionarii au decis să-l numească pe fostul jucător Ionel Ganea în funcţia de director sportiv, iar Constantin Dănilescu a fost instalat în funcţia de secretar general.

Ioan Becali: „Jucătorii nu-l vor la echipă”
Impresarul multora dintre componenţii lotului de jucători al lui Dinamo a dezvăluit la GSPTV că majoritatea fotbaliştilor nu doresc să fie antrenaţi de Ioan Ovidiu Sabău. „Am făcut un sondaj printre 14-15 jucători în care am încredere, fără să-şi dea seama. Am aflat că jucătorii nu-l vor pe Sabău. Ei au zis ca antrenorul ideal este Ionuţ Badea, ca să îi înţeleagă pe toţi, indiferent de vârstă. Sabău nu a arătat nimic special la Gloria Bistriţa”, a declarat Ioan Becali. Becali a mai spus că l-a propus pentru funcţia de antrenor la Dinamo pe spaniolul Jose Maria Bakero, fost jucător la FC Barcelona şi l-a atacat extrem de dur pe Sabău: „Pe vremea lui Ceauşescu a omorât un om cu maşina şi a fost scăpat de Dinamo”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite