VIDEO: Fanii lui Dinamo "surclasaţi" de huliganii englezi la West Ham-Millwall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de suporteri s-au încăierat, iar unul dintre fani a fost înjunghiat, aseara, în cursul incidentelor care au avut loc în apropierea stadionului Upton Park din Londra, înaintea meciului dintre echipele West Ham United şi Millwall, din cadrul Cupei Ligii engleze de fotbal.

Victima, în vârstă de 44 ani, înjunghiată în piept, a fost transportat la spital, starea sa fiind stabilită. Poliţia a reţinut deja două persoane, precizează agenţia Reuters.

Incidentele au continuat şi în interiorul stadionului, în ciuda intervenţiei poliţiei şi a agenţilor de ordine, alte câteva sute de fani invadând terenul după fluierul final al jocului, câştigat cu de West Ham United cu scorul de 3-1 după prelungiri.

În ciuda eforturilor conducătorilor lui Millwall, clubul din liga a treia engleză se confruntă de mai mulţi ani cu violenţa suporterilor săi.

Poliţia engleză a deschis o anchetă pentru a-i identifica pe suporterii care au provocat violenţele de stradă înainte şi după meciul dintre West Ham şi Millwall, din Cupa Ligii Angliei, informează ediţia online a The Guardian.

"Vom viziona toate imaginile camerelor de filmare din interiorul şi din afara stadionului pentru a-i identifica pe fanii agresivi", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

"Condamnăm violenţele care avut loc pe stadion şi în jurul lui. Vom colabora cu oficialii clubului şi poliţie pentru a stabili vinovaţii. Toţi fanii violenţi nu vor mai avea niciodată voie să intre pe stadion. Astfel de persoane nu au ce să caute în fotbal", a afirmat purtătorul de cuvânt al Federaţiei Engleze de Fotbal. Imediat după incidente poliţia a arestat zece persoane.

Fanii au provocat scandal şi în interiorul arenei unde au invadat terenul

Urmăriţi luptele de stradă dinaintea meciului de aseară

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite