Dolha are probleme la Dinamo. Curcă pare să fie noul titular al alb-roşiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titular după plecarea lui Lobonţ, „Ema“ a căzut în dizgraţie, iar portarul adus de la Farul, George Curcă, i-a luat faţa. Stafful „câinilor“ a rearanjat ordinea între buturi! Dacă Dolha părea că nu mai are emoţii să se impună ca titular, lucrurile s-au schimbat după eşecurile cu Galatasaray.

Cele şapte goluri încasate pe „Ali Sami Yen” şi în „Ştefan cel Mare” l-au transformat pe Dolha în victima colaterală a „dublei” cu turcii. Până Galata lui Rijkaard să măture pe jos cu roş-albii, „Ema” era pe val. Apăra non-stop la Dinamo, cu excepţia meciurilor din Cupa României, când era odihnit.

Mai mult, existau chiar voci care îl cereau la echipa naţională. A venit însă acel 1-7 cu Galatasaray, când, în tur, Dolha a gafat la două goluri, iar, în retur, la alte două şi tot ce construise goalkeeper-ul de 30 de ani s-a dărămat!

Pedeapsa a venit imediat, în derby-ul cu Rapid, atunci când George Curcă a intrat în poartă. Din păcate pentru „Ema”, antrenorul Cornel Ţălnar intenţionează să meargă, în continuare, pe mâna goalkeeper-ului adus de la Farul, cel care va fi titular inclusiv în partida cu Timişoara.

Ce înseamnă asta? Că Dolha a devenit a doua opţiune pentru postul de portar şi, de acum încolo, pentru o perioadă va evolua doar în Cupa României, dar nici aici nu are locul garantat.

Apropiaţii lui Dolha susţin că această veste i-a zdruncinat moralul fotbalistului, care tocmai din această cauza ar putea fi menajat chiar şi, joi, cu Astra.

image

Dolha e un portar putoare! Jos pălăria în faţa caracterului, dar îţi pierde meciuri.

image


Ioan Becali
impresar, după meciul
Dinamo-Galatasaray 0-3


Curcă: „Nu mă sperie concurenţa“

George Curcă a povestit pentru „Adevărul“ cum a devenit, din al treilea portar al „câinilor“, titular al postului, câştigând lupta cu Dolha şi cu Matache.

„Nu mă sperie concurenţa şi sper să fiu titular în cât mai multe meciuri. Cu Rapid nu am avut emoţii şi nici nu m-am temut că o să iau gol. Ştii cum e, de ce ţi-e frică, de aia nu scapi!“, ne-a spus Curcă, cel care a fost învins de Ioniţă după numai două minute în derby-ul cu giuleştenii, încheiat 1-1.

„Mă bucur că am şansa să joc la Dinamo şi le mulţumesc celor care mi-au dat încredere. Vreau să demonstrez că nu am venit degeaba aici“, a continuat portarul. Acesta a comentat şi posibila revenire a lui „Lobby“ în „Ştefan cel Mare“: „Ar fi, cu siguranţă, un câştig! Dacă Lobonţ se va întoarce la Dinamo, vom fi mai puternici“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite