FOTBAL: Dan Petrescu: "Dinamo e o echipă greu de studiat"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Dan Petrescu: "Dinamo e o echipă greu de studiat"
FOTBAL: Dan Petrescu: "Dinamo e o echipă greu de studiat"

Tehnicianul Unirii Urziceni  a declarat că Dinamo este favorită în meciul direct cu formaţia sa, mai ales prin prisma faptului că alb-roşiii au o dorinţă foarte mare de revanşă din cauza pierderii titlului de campioană, ediţia 2008-2009, transmite corespondetul NewsIn.

"Va fi un meci foarte, foarte important, pe care vom încerca să-l câştigăm. Dinamo vine după o victorie, noi după o înfrângere, e clar că ei au moralul mai bun. Noi avem însă o dorinţă de revanşă în urma meciului de miercuri, de la Sevilla, dar ei au prima şansă, pentru că la Graz au jucat foarte bine. Vor încerca să se răzbune pentru titlul pierdut anul trecut, au o dorinţă specială pentru acest meci", a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Dinamo.

Antrenorul campioanei României s-a arătat derutat de inconstanţa evoluţiilor lui Dinamo: "Este o echipă greu de studiat, pierde acasă cu Internaţional şi Oţelul, apoi bate la Liberec şi la Graz. Sperăm să prindă o zi la fel cum a prins cu Internaţional şi cu Oţelul. Pentru noi nu va conta că nu am pierdut niciodată în faţa lui Dinamo, fiecare meci are istoria lui, iar fotbalul produce surprize. Şi la noi, şi la Dinamo, vor fi foarte multe schimbări, nu jucăm unu la unu cu niciun adversar, toată echipa lui Dinamo trebuie marcată", a opinat Petrescu, care a indicat că meciul dintre cele două formaţii se poate termina cu orice rezultat.

Altfel, Petrescu s-a referit şi la plecarea lui Adrian Cristea la Al Ahli-Dubai, formaţie la care a fost împrumutat de Dinamo: "El a fost un jucător important pentru Dinamo şi cred că orice antrenor şi l-ar dori în echipa sa, însă nu orice fotbalist din lume este vital pentru o echipă".

În încheiere, tehnicianul a precizat că oficialii Unirii au cerut ca jucătorii echipei Dinamo să efectueze control antidoping la finalul meciului direct: "Şi noi am avut control antidoping în etapa trecută cu Alba Iulia, şi la fel vom cere un astfel de test pentru Dinamo. Aşa vom face la toate meciurile, nu văd nimic special şi nimic deranjant legat de această chestiune, cei de la Dinamo nu ar trebui să se supere".

Unirea Urziceni va întâlni Dinamo, duminică, în deplasare, la ora 20:00, în ultimul meci al etapei a 7-a a Ligii I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite