FOTBAL: Fane Stoica: "Dacă nu legăm victoriile, degeaba am bătut pe Dinamo"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Fane Stoica: "Dacă nu legăm victoriile, degeaba am bătut pe Dinamo"
FOTBAL: Fane Stoica: "Dacă nu legăm victoriile, degeaba am bătut pe Dinamo"

Antrenorul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, Ştefan Stoica, a declarat că elevii săi trebuie să îşi revină după victoria cu Dinamo şi să se concentreze asupra jocului cu Gaz Metan pentru că un posibil eşec ar anula toate realizările din Ştefan cel Mare.

"Toată săptămâna asta încerc să îi fac pe băieţi să înţeleagă faptul că dacă nu legi două sau trei victorii, nu faci mare lucru. Trebuie să obţinem un rezultat bun cu Gaz Metan, chiar dacă avem în faţa un adversar periculos. E o echipă care joacă de cel puţin trei ani în aproape aceeaşi formulă, are deja automatisme formate, e acelaşi antrenor, plus că sunt convins că va juca mai bine decât în campionatul trecut. Moralul lor este altul după ce au revenit în prima ligă, deşi credeau că au retrogradat deja", a spus Stoica.

Tehnicianul va putea conta în partida cu Gaz Metan pe serviciile fundaşului Florin Popa, chiar autorul golului victorios din jocul cu Dinamo. "Este vorba de o accidentare care sperăm să nu fie atât de gravă, deşi previziunile sunt sumbre. E posibil chiar să aibă o ruptură a ligamentelor încrucişate şi ar putea lipsi astfel aproape 7-8 luni. Sunt foarte supărat pentru această accidentare pentru că e un jucător important pentru echipă".

În altă ordine de idei, conducerea clubului a anunţat joi că i-a transferat pe mijlocaşul francez Nasser Mennasel şi atacantul sârb Miodrag Andelkovic, ambii semnând înţelegeri valabile un sezon. Francezul a evoluat ultima oară la CS Otopeni, în timp ce Andelkovic a fost legitimat la Pandurii Târgu Jiu în ediţia trecută de campionat, iar în cariera sa a mai trecut pe la Espanyol, Almeria sau Fluminense.

Partida Internaţional Curtea de Argeş-Gaz Metan Mediaş din etapa a 3-a este programată duminică de la ora 18:00.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite