Şanse mici pentru Dimitrov şi Pepe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mult-trâmbiţatele achiziţii la Steaua se amână. Dacă ieri venirea bulgarului Nikolai Dimitrov era dată ca sigură, în realitate, situaţia este complicată. „Îl vindem pe Nikolai, iar suma pe care o cerem este de un milion de euro.

Nu suntem interesaţi să-l împrumutăm şi nu am primit vreo ofertă scrisă de la Steaua”, a declarat pentru „Adevărul” directorul executiv al lui Levski, Daniel Borimirov.

Şansele ca tranzacţia să se realizeze sunt destul de mici în condiţiile în care Gigi Becali nu a reuşit să vândă măcar un jucător. Latifundiarul i-a mandatat pe verii săi, Giovanni şi Victor, care se află în relaţii bune cu conducerea lui Levski, să găsească o cale de a-l aduce pe mijlocaş.

Mai mult, cei doi trebuie să îi găsească urgent o echipă lui Goian, care şi-a exprimat dorinţa expresă de a pleca, însă preţul de 2,5 milioane de euro cerut pe el este considerat prea mare de grupările interesate.

Nici în cazul lui Pepe Moreno (foto) lucrurile nu stau prea bine. Columbianul poate pleca doar dacă roş-albaştrii achită clubului Independiente 500.000 de dolari, bani pe care patronul Stelei nu vrea să îi dea. „Nu este adevărat că vreau să îl duc pe Moreno la Terek.

Gigi e prost informat dacă a spus aşa. Eu mi-aş dori ca Pepe să ajungă la Steaua, dar echipa sa cere bani, nu poate veni gratis”, a confirmat fostul manager din Ghencea, Adrian Ilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite