Diego Simeone ameninţă că pleacă de la Racing Club

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Simeone
Diego Simeone

Racing Club ar putea rămâne fără antrenorul Diego Simeone. Acesta a declarat recent că i-ar plăcea să lucreze la Estudiantes.

Fostul tehnician al Cataniei are contract cu Racing Club până în vara lui 2012, dar fanii sunt nemulţumiţi de faptul că echipa nu marchează şi nu câştigă. După 17 etape din Apertura, Racing Club este pe locul doi, cu 28 de puncte. În acest timp a înregistrat şase victorii, 10 rezultate de egalitate şi un eşec. De asemenea, a marcat de 15 ori şi a încasat şapte goluri. „Nu am jucat niciodată la Estudiantes, dar acest club mă atrage Nu ştiu dacă este vorba despre energia oamenilor de acolo sau de modul în care echipa joacă, dar mă pasionează şi sper ca într-o zi să pot antrena această formaţie", a spus Simeone.

Totuşi, Gaston Cogorno, candidat la preşedinţia clubului Racing Club, este de partea actualului tehnician, dar a afirmat că l-ar dori pe banca tehnică pe Manuel Pellegrini. „Mie îmi place Pellegrini, dar suntem mulţumiţi de Simeone şi vream ca acesta să-şi ducă contractul până la final", a afirmat Cogorno.

Estudiantes nu a numit un înlocuitor pentru fostul tehnician Miguel Angel Russo, aşa că venirea lui Simeone este foarte posibilă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite