Diego Maradona: „Să mi-o sugeţi!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Diego Maradona:  „Să mi-o sugeţi!“
Diego Maradona: „Să mi-o sugeţi!“

„Diego Mamando (n.r. - „a suge“) Maradona!“, a titrat cotidianul argentinian „Ole“ după victoria din Uruguay (1‑0), „finala“ pentru ultimul loc calificant din America de Sud.

În momentul golului eliberator marcat de mijlocaşul Bolatti în minutul 84 al meciului de la Montevideo, Maradona s-a dezlănţuit. Apoi, la conferinţa de presă şi-a pierdut minţile. „Victoria e a întregii Argentine. Le mulţumesc jucătorilor şi suporterilor. Restul să mi-o sugă! Eu sunt ori alb, ori negru. Culoarea gri nu există. Pentru felul în care m-aţi tratat, o sugeţi şi continuaţi să o sugeţi!“, a spus legenda fotbalului argentinian, adresându-se în mod direct ziariştilor.

„Această victorie mi-a consacrat rolul de antrenor. Voi vedea dacă rămân în funcţie la Mondiale după o discuţie cu preşedintele federaţiei!“, a mai spus Diego, care a uitat de eşecurile ruşinoase suferite de Argentina sub conducerea sa, 1-6 cu Bolivia sau 1-3 cu Brazilia. Maradona a anunţat că patru jucători vor fi, cu siguranţă, în lotul „pumelor“ în Africa de Sud: căpitanul Mascherano, combativul Jonas Gutierrez şi „salvatorii“ Palermo şi Bolatti, autorii golurilor decisive în ultimele două meciuri. Nu şi Messi, care miercuri a jucat în aceeaşi notă cu care s-a obişnuit la naţională, adică slab.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite