Dică: „La Catania am câştigat ca în Ghencea“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul Cataniei, Nicolae Dică, este în cărţi pentru un transfer în Grecia la noua echipă a lui Oleg Protasov, Iraklis Salonic.

„Au fost discuţii în Grecia pentru mine, la mai multe echipe, ştiu că sunt dorit acolo. Sper să se materializeze aceste discuţii. Ar fi foarte bine pentru mine dacă aş lucra din nou cu Oleg Protasov, cu el am dat cel mai bun randament“, a declarat Dică.

„Am ales greşit venind la Catania“

Acesta este extrem de dezamăgit de perioada petrecută la Catania. „A fost cea mai neagră perioadă din cariera mea de fotbalist. Nu‑mi imaginam nici în cele mai negre vise că va fi aşa. Am venit în Italia pentru că îmi doream să joc într-un campionat puternic.

Mă aşteptam să fie bine, pentru că la Catania era Walter  Zenga, un antrenor care pentru mine a fost ca un tată la Steaua. Aici însă totul s-a rupt. Sincer, nici eu nu înţeleg exact ce s-a întâmplat. Aştept să adun toate datele şi când voi pleca voi spune tot. Dar trebuie să mă lămuresc eu întâi“, a spus Dică pentru „Adevărul“. Acesta susţine că a avut oferte din ţară, dar au căzut inexplicabil.

„Au fost discuţii cu CFR, dar nu m-au căutat apoi. Despre Steaua nu mai zic, nici nu m-au vrut. Nu a fost vorba de bani. Eu nu urmăresc asta. Ca să vă daţi seama, eu la Catania am câştigat ca în Ghencea dacă adun primele de joc şi cea de calificare în Liga Campionilor. Am avut numai de pierdut venind aici. Nu mai vreau nimic decât să joc. La Catania nu se mai poate, nici nu mai am program cu echipa“, a precizat Dică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite