Di Canio îl face praf pe Totti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul jucător al lui Lazio Roma, Paolo Di Canio l-a criticat dur pe Francesco Totti, despre care a spus că nu a avut o atitudine demnă de un căpitan în meicul cu Inter, de sâmbătă.

Totti se află într-un conflict deschis cu antrenorul Claudio Ranieri şi a refuzat să se salute atât cu tehnicianul cât şi cu Vucinici, coechipierul cu care a fost înlocuit în minutul 76. Mai mult, Totti a plecat direct la vestiare, fără să mai asiste, de pe bancă, la finalul meicului.
Mirko Vucinici avea să fie eroul echipei, înscriind, în minutul 90+2 golul prin care AS Roma a învins cu 1-0 campioana Inter Milano.

Di Canio, cunoscut pentru determinarea sa pe teren şi pentru dragostea pentru Lazio, mare rivală a celor de la AS Roma, l-a desfiinţat pe Francesco Totti.

"Mi se pare incredibil ce a făcut Totti în momentul schimbării. A fost o lipsă de respect cum rar am văzut pe stadioane. Cu toţii suntem nemulţumiţi în astfel de situaţii, dar e o dovadă de nesimţire faţă de cel care intră în teren şi faţă de toţi colegii. Totti nu a înţeles ce înseamnă să fii căpitan, altfel nu s-ar comporta aşa. Un lider adevărat ar fi rămas pe bancă, pentru a fi alături de coechipieri; e un jucător valoros, dar în ultimii doi ani a demonstrat că rolul de lider îi e total necunoscut, nu ştie să se sacrifice pentru echipă", spus Di Canio pentru "Mediaset Premium".

AS Roma va întâlni mâine campioana României CFR Cluj, în etapa a doua a fazei grupelor Ligii Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite