Destinaţia Madrid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Returul semifinalelor Ligii Campionilor debutează diseară cu meciul Lyon – Bayern (TVR 1, ora 21.45). În tur, nemţii s-au impus cu 1-0. Francezii de la Lyon se află în faţa celei mai mari performanţe din istorie, în timp ce Bayern poate ajunge din nou într-o finală de Ligă după o pauză de nouă ani.

Dincolo de miza calificării în finala programată pe „Santiago Bernabeu" din Madrid la 22 mai, meciul Lyon - Bayern ar fi trebuit să însemne o confruntare pe tărâm francez între „cocoşul" Franck Ribery şi conaţionalii săi din Hexagon.

Mijlocaşul lui Bayern a luat însă „roşu" în prima manşă de la München şi a rămas acasă pentru a-şi linge rănile cauzate de scandalul sexual cu prostituate minore. Absenţa lui Ribery nu este însă singura problemă din lotul olandezului Louis Van Gaal, fundaşii centrali titulari Demichelis şi Van Buyten fiind incerţi.

Aceleaşi griji defensive le are şi Claude Puel, tehnicianul lui Lyon, care va trebui să recupereze eşecul din tur (0-1) fără experimentatul Toulalan, suspendat. Meciul Lyon - Bayern va fi transmis de TVR 1 de la ora 21.45 şi va fi prefaţat de un studio al Ligii Campionilor, în care Cristi Mândru îi va avea ca invitaţi pe jurnalistul Radu Drăguţ de la „Adevărul" şi pe fostul fotbalist Gabi Popescu.

A început „meciul secolului"

Mobilizare de forţe fără precedent la Barcelona pentru returul semifinalei cu Inter Milano de mâine seară (TVR 1, ora 21.45). Echipa lui Cristi Chivu a câştigat prima manşă cu 3-1, însă catalanii speră să întoarcă rezultatul în infernul de pe „Camp Nou". „Miercuri, toată lumea la stadion. Ne vom da pielea pe teren!", a fost mesajul transmis de Messi şi compania suporterilor. De asemenea, pentru „meciul secolului" a fost creat un spot publicitar în care este amintit golul lui Iniesta din prelungirile returului cu Chelsea din semifinalele sezonului trecut, decisiv pentru calificare.

Războiul psihologic a continuat cu accidentarea interistului Sneijder. „Va juca. E o strategie a lui Mourinho!", au spus spaniolii. Mai mult, pentru intimidarea italienilor, catalanii au fost sfătuiţi în presă să pună presiune pe Maicon, Samuel şi Zanetti, fundaşii milanezi aflaţi la un „galben" de suspendare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite