Derby-ul Bulgariei, sub asediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii bulgari sunt cunoscuţi ca fiind foarte violenţi
Fanii bulgari sunt cunoscuţi ca fiind foarte violenţi

Meciul dintre Levski şi ŢSKA este considerat unul cu grad ridicat de risc. Poliţia din Bulgaria şi-a luat măsuri de securitate înaintea jocului de sâmbătă unde 1400 de poliţişti şi jandarmi vor asigura liniştea atât pe stadion cât şi pe străzile Sofiei

Importante forţe de ordine vor fi prezente la derby-ul campionatului din Bulgaria dintre Levski şi ŢSKA. Aproximativ 1400 de poliţişti vor fi la datorie pentru a preveni infracţiunile înainte, în timpul şi după terminarea meciului. Partida se va disputa pe cel mai mare stadion din Bulgaria, Vasil Levski, aflat chiar în centrul oraşului Sofia. "Nu vom permite să se repete ceea ce s-a întâmplat în ultimul weekend la Mezdra", a declarat şeful poliţiei, Mladen Marinov. Partida dintre ŢSKA şi Lokomotiv Mezdra de duminică a fost oprită în minutul 65 din cauză că mai mult de 100 de suporterii sofioţilor au pătruns pe teren, cerându-le socoteală jucătorilor. "Steaua Bulgariei", ŢSKA Sofia, este antrenată de românul Ioan Andone, unde evoluează Daniel Pancu şi Florentin Petre.

Meciurile dintre Levski şi ŢSKA sunt cunoscute ca "meciuri problemă", mai ales că în anul 2000 un bărbat de 30 de ani a fost ucis de o bombă imediat după meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite