Derby-ul desculţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapidiştii nu şi-au mai primit salariile de cel puţin o lună, în timp ce Steaua nu a mai câştigat un meci din 21 septembrie. În ambele tabere, situaţia este tensionată. Înaintea jocului de astăzi, Copos a spus despre Peseiro că este “o varză de antrenor”. Nici în curtea Stelei nu este linişte, mai ales că rezultatele din ultimul timp au lăsat de dorit.

 În această seară, de la ora 21.30 (Antena 1), Rapid şi Steaua se întâlnesc în ceea ce se poate numi derby-ul desculţilor. Cearta dintre Copos şi Taher pe acţiuni i-a lăsat pe giuleşteni fără bani în conturi în ciuda faptului că au obţinut trei victorii consecutive în Liga I. În aceste condiţii, Peseiro a avut ceva probleme în a-şi ţine băieţii concentraţi pentru acest derby.

”E normal ca jucătorii să fie preocupaţi de problema financiară, dar ei pot separa lucrurile. Au discutat cu mine şi cu conducătorii aceste probleme. Eu sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, au luptat pentru această echipă şi cred că toată lumea ştie de dificultăţile cu care s-a confruntat echipa. Ei aşteaptă acum ca cineva să rezolve această problemă”, a spus Peseiro.

Peseiro, o varză de antrenor

Şi cum problemele financiare nu ar fi fost de ajuns, George Copos s-a apucat să agite spiritele chiar înainte de acest derby. „Rapid are o varză de antrenor”, i-ar fi spus Copos lui Victor Becali, a anunţat ProTv. Mai mult, Copos a dezvăluit că Taher îi dă aproape 2 milioane de euro lui Peseiro.

Steaua, nouă meciuri fără victorie

În Ghencea, problemele sunt de cu totul o altă factură. Steaua este la un pas să scrie cea mai neagră pagină din istorie: 10 meciuri fără victorie în toate competiţiile. Ultima victorie a „roş-albaştrilor” a avut loc pe 21 septembrie, 4-0 cu Gaz Metan Mediaş, pe teren propriu.

De atunci, steliştii au întregistrat patru înfrângeri şi cinci rezultate de egalitate. Un alt motiv de nelinişte pentru Steaua este şi faptul că Dorinel Munteanu nu a reuşit niciodată să bată Rapidul. Astfel, „Munti” a pierdut în faţa giuleştenilor de patru ori, pe vremea când antrena la CFR (2), la FC Argeş (1) şi la Vaslui (1). Tocmai de aceea fanii roş-albaştrilor aşteaptă cu înfrigurare jocul de azi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite