Derby incendiar în tribune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii dinamovişti şi stelişti au realizat coregrafii deosebite la meciul de aseară. Fanii celor două echipe au aprins torţe, s-au duelat în mesaje scrise pe bannere creând o atmosferă de meci mare.

De mult timp arena din şoseaua Ştefan cel Mare nu a mai cunoscut atâta afluenţă de public. Printre cei 12.000 de spectatori s-au aflat şi 676 de fani ai echipei din Ghencea, care au stat la peluză şi au fost separaţi de ceilalţi suporteri de două sectoare.

Galeria stelistă a arborat un banner pe care scria: „Un rezultat bun vă poate spăla de păcate!”. De partea cealaltă, cei de la peluza „Cătălin Hâldan” nu l-au uitat pe marele absent din formaţia alb-roşie Florin Bratu, căruia i-au transmis printr-un banner: „Alături de tine”.

Fanii s-au încăierat în preajma stadionului

Înaintea partidei, brigada de arbitri formată din Alexandru Deaconu, Cristian Nica şi Marcel Savaniu a evitat reacţiile ostile din partea spectatorilor ieşind pe teren pentru mişcările de încălzire odată cu portarul dinamovist Bogdan Lobonţ, care a fost aplaudat la scenă deschisă. La meciul de aseară a asistat şi preşedintele României, Traian Băsescu, cel care a luat loc la tribuna a doua, între spectatori.

Fanii alb-roşii şi-au îmbogăţit coregrafia prin folosirea torţelor, fapt care cu siguranţă va atrage o penalizare a clubului organizator. Spre disperarea pompierilor aflaţi la stadion, torţele au fost aruncate pe pista din incinta terenului. Galeria stelistă a contribuit şi ea la spectacolul din tribune prin utilizarea unor fumigene roş-albastre.

Din păcate, suporterii dinamovişti de la peluza dinspre Spitalul de Urgenţă au afişat bannere cu trivialităţi şi au aruncat cu torţe înspre galeria stelistă, totodată folosind şi petarde. Fanii celor două echipe s-au încăierat cu o oră şi jumătate înaintea meciului.

Câţiva suporteri stelişti au rupt cordonul jandarmilor care însoţeau galeria şi s-au luat la bătaie cu suporterii dinamovişti. Conflictul a fost repede aplanat de forţele de ordine.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite