FOTBAL: Denilson a plecat din Vietnam

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional brazilian Denilson a anunţat că pleacă de la echipa vietnameză Hai Phong din cauza accidentărilor, după ce a jucat o repriză şi a marcat un gol, a anunţat Federaţia Vietnameză de Fotbal, relatează Reuters.

Denilson a înscris din lovitură liberă într-un meci disputat duminică, iar echipa sa a câştigat cu 3-1 în faţa lui Hoang Anh Gia Lai. El a fost înlocuit în repriza secundă din cauza unei accidentări la piciorul drept.

Federaţia a confirmat că fotbalistul a plecat marţi de la echipă şi urmează să părăsească ţara. "Încă o dată, fanii au fost la fel de şocaţi şi surprinşi ca acum câteva zile", se arată într-un comunicat. Jucătorul a ratat primele două meciuri ale echipei, spre nemulţumirea fanilor.

Brazilianul a fost primit la sosirea în Vietnam cu flori şi artificii, dar Federaţia a decis ca suporterii să nu poartă însemnele echipei, după ce s-au confruntat cu poliţia la finalul unui meci pierdut.

Denilson a fost în 1998 cel mai scump fotbalist transferat până atunci, pentru 35 de milioane de dolari. El avea în contractul cu vietnamezii o clauză prin care era plătit doar pentru meciurile jucate. Brazilianul a încasat 12.000 de dolari pentru respectivul meci şi 5.000 de dolari pentru gol.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite