FOTBAL: Denilson, ajuns în Vietnam, s-a accidentat înainte de primul meci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional brazilian Denilson de Oliveira Araujo (31 de ani) s-a accidentat chiar înainte de a juca în primul său meci pentru clubul Haiphong, din Vietnam, pentru care a semnat de curând un contract. Fanii echipei s-au înfuriat la culme când au auzit că jucătorul nu va fi pe teren şi au provocat incidente în tribune.

"Eu pot doar să spun că sunt în curs de tratament. Mă voi reface repede după această accidentare şi medicul meu mi-a spus că voi putea juca în aproximativ o lună", a declarat jucătorul sud-american.

Clubul vietnamez a anunţat săptămâna trecută transferul campionului mondial din 2002, cel mai celebru jucător transferat vreodată în Vietnam. Dar absenţa lui Denilson la primul său meci în V-League a stârnit furia fanilor care au provocat incidente în tribune, necesitând intervenţia forţelor de ordine.

Denilson a  devfenit cunoscut în întrega lume a fotbalului în anul 1998, atunci când clubul spaniol Betis Sevilla a plătit 32 de milioane de dolari pentru transferul atacantului brazilian de la Sao Polo. La acea vreme era cea mai mare sumă plătită vreodată pentru un fotbalist.

Jucător de un mare talent, Denilson a plătit tribut firii sale capricioase. Astfel, brazilianul a schimbat în carieră nu mai puţin de nouă echipe, dintre care şase din anul 2005 până în prezent.

Urmăriţi două bijuterii marca Denilson din perioada de vârf a cerierei sale oscilante.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite