Delio Rossi vrea ca Dorin Goian să rămână la Palermo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Goian
Dorin Goian

Fundaşul Dorin Goian va rămâne la echipa Palermo, după ce tehnicianul Delio Rossi nu a fost de acord ca românul să fie transferat la altă grupare, refuzând oferte în acest sens de la Livorno şi Paok Salonic, informează calciomercato.com.

Conducerea clubului Palermo ar vrea, însă, să renunţe la celălalt român din echipă, Cristian Melinte. "Directorul sportiv al grupării, Walter Sabatini, a sondat terenul la câteva cluburi din Serie B şi ar fi trimis intermediari să caute echipe interesate în România. Dificil, dacă nu imposibil: jucătorul nu are oferte", notează calciomercato.com.

Preşedintele clubului US Palermo, Maurizio Zamparini, l-a criticat, duminică, pe Melinte, spunând că acesta nu merită să joace la echipa siciliană. "Melinte nu poate juca la Palermo. El nu ar trebui să fie nici pe banca de rezerve. A făcut un fault stupid şi s-a dat penalti împotriva noastră, iar Bari a înscris al treilea gol şi a trecut în avantaj. După eliminarea lui Liverani, Bovo ar fi trebuit să joace fundaş stânga şi să intre Goian", a declarat Zamparini.

Fundaşul Cristian Melinte a fost introdus pe teren în minutul 34 al partidei pe care echipa sa, US Palermo, a pierdut-o, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-4, în faţa formaţiei Bari, în etapa a XXII-a din Serie A. Goian, care a fost dorit şi de CFR Cluj în această iarnă, a fost rezervă la acest meci.


Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite