FOTBAL: Mureşan: “Degeaba atacăm dacă nu băgăm mingea în poartă”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: Mureşan: “Degeaba atacăm dacă nu băgăm mingea în poartă”!
FOTBAL: Mureşan: “Degeaba atacăm dacă nu băgăm mingea în poartă”!

Preşedintele CFR-ului, Iuliu Mureşan, e supărat foc pe fotbaliştii săi. Şeful din Gruia nu înţelege cum au putut elevii lui Conceicao să domine jocul, dar să piardă până la urmă partida de la Târgu-Jiu.

Mureşan nu s-a abţinut şi l-a “înţepat” şi pe antrenroul gorjenilor, pentru stilul defensiv al echipei sale:” Pandurii au jucat la acest meci în stilul caracteristic. În stilul lui Cârţu şi s-au apărat foarte bine în toate liniile posibile în prima repriză. Noi am atacat şi am dominat, dar nu am dat gol. Inevitabilul s-a produs în repriza a doua, când la acea fază probabil că a fost 11 metri şi am pierdut partida”, a spus Iuliu Mureşan.

Preşedintele clujenilor şi-a criticat fotbaliştii:” . E păcat, dar aşa e la fotbal. Jucătorilor mei le-aş reproşa lipsa de luciditate a atacanţilor, pentru că au ratat foarte mult dar n-au băgat mingea în poartă. Am avut ocazii clare, am dominat partida şi posesia a fost bună şi am avut mai multe ocazii, dar degeaba totul”.

Nici arbitrul Sebastian Colţescu nu a scăpat de comentariile lui Mureşan:”Colţescu a scăpat jocul din mână. Din păcate el nu mai este cel care a fost în urmă cu câţiva ani”.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite