FOTBAL: „Defensivul” Olăroiu dă trei goluri pe meci în Qatar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTBAL: „Defensivul” Olăroiu dă trei goluri pe meci în Qatar
FOTBAL: „Defensivul” Olăroiu dă trei goluri pe meci în Qatar

Catalogat drept un tehnician defensiv în România, Cosmin Olăroiu a transformat echipa sa din Qatar într-o „maşină de goluri”.

După ce etapa trecut a câştigat cu 3-0 meciul cu Qatar SC (locul 2), sâmbătă seară, Al-Sadd Doha s-a impus cu 4-1 în derby-ul cu Al-Rayyan. Paradoxal, gazdele au deschis scorul după 23 de minutul prin fostul jucător al celor de la Al-Sadd, Pascal Feindouno. Egalarea a fost restabilită însă după numai trei minute, atunci când brazilianul Leandro da Silva (10 goluri în 7 etape) a punctat.
După pauză s-a jucat într-o singură direcţie: spre poarta lui Al-Rayyan, iar elevii lui Olăroiu au mai marcat de trei ori în 16 minute: Ali Hassan (52 şi 68) şi Alfonso Alves (60). Graţie acestui rezultat, Al-Sadd rămâne pe primul loc, cu 19 puncte din şapte meciuri. Pe doi este Al-Garrafa (la care evoluează Juninho Pernambucano) cu 17 puncte, iar pe trei, Al-Wakra, cu 13 puncte.

12 decembrie, derby cu gust brazilian

În cele şapte etape de până acum, echipa lui Olăroiu are un bilanţ impresionant: 21 de goluri marcate, 3 primite. În următoarele două etape, Al-Sadd are două meciuri mai uşuoare, după care este programat derby-ul campionatului cu Al-Garrafa, la data de 12 decembrie. Va fi un meci cu o mulţime de vedete pe teren: Leandro da Silva (golgheterul Ligii Campionilor Asiei), Alfonso Alves (transferat în vară de la Middlesbrough), Clemerson (a marcat 38 de goluri în 39 de meciuri pentru Cruzeiro) şi Juninho Pernambucano (a câştigat şapte titluri cu Lyon).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite