Deco: „Vreau să plec în Brazilia!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deco vrea să se retragă după Cupa Mondială
Deco vrea să se retragă după Cupa Mondială

Mijlocaşul portughez de la Chelsea a cerut conducerii clubului să fie lăsat să plece acasă după Cupa Mondială din Africa de Sud, pentru a putea fi alături de copiii săi.

După înfrângerile cu Inter şi Manchester City şi scandalurile sexuale cu John Terry şi Ashley Cole, Chelsea mai primeşte o lovitură.

Deco a anunţat că vrea să revină în ţara sa, Brazilia, pentru a-şi încheia cariera şi pentru a fi alături de cei patru copii ai săi. Portughezul naturalizat mai are un an de contract cu Chelsea, dar le-a cerut oficialilor londonezi să îi dea drumul după Cupa Mondială din această vară.

„Vreau să mă întorc în Brazilia. Mai pot juca vreo doi la nivel înalt dar vreau să fiu alături de copiii mei. Ideal, ar fi să pot pleca după Cupa Mondială şi am vorbit deja despre asta cu Chelsea", a dezvăluit fotbalistul de 32 de ani.

Flamengo s-a arătat interesată de repatrierea lui Deco, care şi-a anunţat şi retragerea de la echipa naţională a Portugaliei după turneul final din Africa de Sud din această vară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite