Declaraţie de dragoste pe bani grei!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bastian Schweinsteiger
Bastian Schweinsteiger

Bayern München a câştigat lejer sâmbătă, 3-0 cu St. Pauli în ultimul meci din acest an pe „Allianz Arena", dar cireaşa de pe tort a fost gestul neaşteptat al lui Bastian Schweinsteiger.

Mijlocaşul german a luat după meci un microfon în mână şi le-a transmis în difuzoare celor peste 60.000 de fani prezenţi în tribune că şi-a prelungit contractul cu Bayern. Iată exact ce a spus jucătorul: „Dragi fani ai lui Bayern. Am vrut să vă spun vouă primii. Sunt de 12 ani aici şi tocmai mi-am prelungit contractul cu cinci ani, pentru voi". Într-un cor de aplauze şi urale, „Schweini" a sărutat apoi emblema de pe tricou, părând vizibil emoţionat.

Au dat Fuga la „party"

Declaraţia sa de dragoste i-a costat însă enorm pe oficialii lui Bayern. Mai exact 50 de milioane de euro conform Bild, care a dezvăluit că Schweinsteiger va încasa în aceşti cinci ani 10 milioane de euro pe sezon. Tot atât câştigă şi Ribery, care de-abia a marcat cu St. Pauli primul gol în campionat, după „dubla" cu Basel din Liga Campionilor, în timp ce Lahm ia cu un milion mai puţin.

Cu trei puncte în plus după acest meci, şi cu conturile pline, jucătorii lui Bayern au fugit după meci într-un club din München, unde a avut loc „Petrecerea de Crăciun". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite