Declaraţie ŞOC! "80 la sută dintre jucători truchează meciuri pentru pariuri"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lumea fotbalului din Europa stă pe un butoi cu pulbere! Un fost fotbalist de la St. Pauli a recunoscut în faţa anchetatorilor că era dependent de pariuri.

Fostul fotbalist de la St Pauli, Rene Schnitzler, a fost audiat la tribunalul din Bochum, care anchetează mai multe meciuri suspecte de blat. "80% din fotbalişti truchează meciuri pentru pariuri. E o boală! Şi eu sunt dependent de asta şi de toate jocurile de noroc", a spus omul care a jucat între 2007 şi 2009 pentru echipa din Hamburg în liga a doua.

Săptamânalul german Der Spiegel a dezvăluit că cinci jucători ai echipei FC St. Pauli au primit bani pentru a nu-şi apăra corect şansele în trei meciuri disputate, în perioada mai - noiembrie 2008, în liga a doua germană. Publicaţia susţine că a avut acces la documente ale polţiei în acest caz.

Acuzaţiile au fost formulate de Marijo Cvrtal, unul dintre inculpaţi în procesul aflat în curs la Bochum privind o reţea de pariuri trucate în fotbalul european.

La începutul lunii ianuarie, un fost jucător al echipei St. Pauli, Rene Schnitzler, a mărturisit, pentru Der Spiegel, că a primit 100.000 de euro de la o persoană denumită "Paul" pentru a influenţa în total cinci meciuri în cursul anului 2008.

Anchetat de procuratorii nemţi pentru trucare este şi meciul în care Mutu a dat două goluri, Debrecen - Fiorentina din Liga Campionilor. Portarul ungurilor e suspect de implicare la pariuri. Audierile vor avea loc pe 21 martie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite