VIDEO Debut senzational la Cupa Africi / Mali a revenit de la 0-4 in 11 minute cu Angola (4-4)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul de debut al Cupei Africii pe natiuni, dintre Angola si Mali a fost un spectacol pe cinste. Angolezii au dominat clar prima repriza, dar si o buna parte din mitanul secund. Pe rand, Flavio (36) si (42), Gilberto (67)si Manucho (73), ultimele doua din penalty, au adus un avantaj confortabil nationalei angoleze.

Doar Dumnezeu stie ce a fost in mintea lui Keita, fotbalistul celor de la Sevilla, care dupa golul marcat in minutul 79, profitand de gafa lui Carlos, si-a ambitionat colegii sa lupte pana in ultima clipa. Ce a urmat este dem de filmele horor. Coechipierul sau de la Sevilla, Kanoute (79), dar si Yatabare (90) au readus Mali in joc cu doar cateva secunde inainte de final. Care a fost de-a dreptul electrizant. In ultima secventa (min.94) a meciului, acelasi Keita si-a readus fanii in delir, marcand pentru un 4-4 istoric.

Titular in poarta Angolei a fost Carlos Fernandes (30 de ani), fostul portar al Stelei. Născut în Congo, Carlos a profitat de faptul că bunica sa este născută în Angola şi a decis să reprezinte "Antilopele Negre" din 2009. Alături de el a fost titular şi mijlocaşul transferat de Poli Timişoara, Dede, care s-a accidentat în minutul 24. Ze Kalanga a fost doar rezervă în faţa celor de la Mali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite