De tot râsul: un atacant de la Bayer s-a "rupt" la spălatul pe dinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bayer Leverkusen nu va conta pe Eren Derdiyok minimum două săptămîni. Atacantul elveţian de 23 de ani a deveni indisponibil din cauza unei accidentări stupide, suferită în baie, în timp ce se spăla pe dinţi.

Grăbit să se prezinte la echipă, Derdiyok a devenit foarte agitat cînd manevra periuţa. La o mişcare greşită a lovit cu mîna un vas de cristal pe care-l foloseşte mereu la clătit. Vasul a căzut, s-a spart, iar jucătorul, speriat brusc, a călcat în cioburi şi, cum nu era încălţat, şi-a produs o tăietură serioasă, avînd nevoie de 7 puncte de sutură.

Eren nu va rata doar meciul cu Stuttgart, ci şi măcar turul cu FC Barcelona (14 februarie), din ”optimile” Champions League.
El nu este primul fotbalist devenit indisponibil în urma unei accidentări bizare. De pildă, Rio Ferdinand s-a lovit cînd a scăpat piciorul de pe măsuţă în vreme ce se uita la televizor. În schimb, fostul portar spaniol Santiago Canizares a păţit-o cînd i-a picat pe picior o sticlă cu parfum. Există exemple şi de la noi: Tănase s-a accidentat anul trecut în timp ce se spăla în baie, conform gsp.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite