Dayro, titular cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dayro, titular cu Rapid
Dayro, titular cu Rapid

Pentru că atacanţii folosiţi în partida cu Fenerbahçe l-au nemulţumit pe Mihai Stoichiţă, tehnicianul intenţionează să-l folosească mâine pe columbian din primul minut contra giuleştenilor. Trei meciuri fără gol marcat în Europa. Cifrele dezastrului stelist în a doua competiţie a continentului l-au determinat pe „Lippi“ să ia măsuri. Prima se referă la atacanţi.

Conform statisticilor site-ului uefa.com, roş-albaştrii şi-au arătat din nou limitele ofensive în partida de joi, cu Fenerbahçe. Kapetanos şi Surdu au reuşit împreună doar trei şuturi pe poartă în cele 90 de minute jucate.

Criza de soluţii pentru linia de atac l-a determinat pe Stoichiţă să-l arunce în luptă pe Dayro Moreno atât în ultima etapă din Liga I, cu Poli Iaşi, când a şi marcat primul gol al întâlnirii, cât şi în meciul din Liga Europa cu Fenerbahçe, când columbianul a repetat evoluţia bună din partida trecută, şutând de două ori pe spaţiul porţii în doar 23 de minute.

Kapetanos şi Surdu, gemenii secetei

Cum derby-ul de duminică împotriva Rapidului Bucureşti se anunţă a fi un meci aproape decisiv în ceea ce priveşte rămânerea în lupta pentru titlu, tehnicianul Stelei Bucureşti vrea să-l folosească pe Moreno titular, mizând pe setea de revanşă a acestuia.

Pentru Dayro, sfârşitul la Steaua în sezonul trecut a însemnat chiar partida cu giuleştenii, pierdută de stelişti cu 2-1, când a gafat decisiv, pasându-i lui Spadacio la golul doi al Rapidului.

Problemele de lot îi dau mari bătăi de cap antrenorului stelist. După ce la meciul cu Fenerbahçe a avut doar cinci jucători pe banca de rezerve, Stoichiţă nu ştie încă dacă se va putea baza pe Stancu la partida cu Rapid.

Din cauza faptului că „Motanul” este încă incert pentru confruntarea de duminică, „Lippi” intenţionează să-l folosească pe Dayro lângă Kapetanos, chiar dacă şi grecul s-a dovedit neinspirat în faţa porţii în ultimele etape.

În fapt, vârfurile de joi ale Stelei, Kapetanos şi Surdu, n‑au reuşit decât două goluri în ultimele şapte etape din Liga I, iar ultimul n-a mai punctat din runda a patra, când a marcat golul victoriei contra Oţelului.

image

Voi fi modest, voi trage tare şi, când antrenorul meu va apela la mine să joc, voi intra şi voi încerca să dau totul. Trebuie să marchez cât mai des.

image


Dayro Moreno
atacant Steaua

image

Sunt dezamăgit că ajungem în faţa porţii şi nu reuşim să marcăm. Dayro Moreno poate mai mult, ştiu asta şi mă aştept la mai mult de la el.

image


Mihai Stoichiţă
antrenor Steaua

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite