David Villa a fost operat. Le-a mulţumit medicilor pe Facebook

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: reuters David Villa (dreapta), în duel cu Albiol de la Real
Foto: reuters David Villa (dreapta), în duel cu Albiol de la Real

Atacantul spaniol al echipei FC Barcelona, David Villa, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj video, luni, chiar în ziua în care a fost operat, după ce şi-a fracturat tibia stângă, săptămâna trecută, în semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor, informează cotidianul Marca.

În înregistrare video, David Villa le mulţumeşte medicilor care l-au operat cu succes şi tuturor celor care i-au transmis mesaje de încurajare după accidentarea suferită.

Jucătorul a declarat că îşi doreşte să se recupereze repede, poate chiar mai devreme decât perioada estimată pentru indisponibilitatea sa, respectiv cinci luni, şi că vrea să revină "a război cât mai repede".

David a fost operat cu succes, luni, la Barcelona. Intervenţia chirurgicală, efectuată de medicii Ramon Cugat şi Ricard Pruna, a durat puţin mai mult de o oră, deşi iniţial se estima că va dura două ore.

Potrivit site-ului oficial al clubului catalan, Villa va rămâne internat trei sau patru zile, iar perioada de recuperare va fi de patru până la cinci luni.

Atacantul spaniol al echipei FC Barcelona, David Villa, şi-a fracturat tibia stângă, joi, la meciul cu Al Sadd (Qatar), din semifinalele Campionatului Mondial al cluburilor. Villa s-a accidentat într-un duel cu un fundaş de la Al Sadd şi a fost înlocuit, în minutul 39, cu Alexis Sanchez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite